facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rugkliniek Moonens

Rugkliniek Moonens

Info

Kliniek voor rugscholing en osteopathie

Geschiedenis

Rugkliniek Moonens is een praktijk voor rugscholing en osteopathie.
Wij bieden u hulp bij pijn en klachten aan rug en nek of andere problemen, ook op zaterdag. Maak online een afspraak!



"Medikliniek Moonens is dé gezondheidsinstelling bij uitstek voor rugscholing en osteopathie.Hier bent u in goede handen van erkende rugspecialisten, die u behandelen tegen rugpijn, nekpijn of hoofdpijn.U kan eenvoudig afspraak maken via hun website"
Adres: Dekenstraat 21, 1500 Halle
Telefoonnummer: 0475 84 91 75
Stad: Halle
Route: Dekenstraat 21
Postcode: 1500


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 16:00
Zaterdag: 09:00 - 19:00

Recensies
Sport massage op en top. Ik voel mij weer helemaal ontspannen en fit. Zeker een aanrader voor iedereen dat op een stoel of in in een zetel heeft "genangen" tijdens deze Corona periode zoals ik. Dikke merci Marleen, het was een zeer aangename ervaring :-
Marleen is vriendelijk maar achteraf gezien niets aan de sportmassage gehad. 2 dagen pijnlijke spieren en daarna terug zoals tevoren. Door hun marketingstunt 5sterren geven op Google én Facebook om een tweede gratis massage te krijgen komen ze niet serieus over. Men moet al deze 5sterren voor de rug"kliniek" dus met een korrel zout nemen.
Ik had een afspraak gemaakt owv rugklachten. Reeds na de eerste behandeling was er een duidelijk verschil. Ik kreeg er goede raad om dit in de toekomst te voorkomen en ze volgen mijn situatie goed op. Ook de massages zijn een echte aanrader om vastzittende spieren los te krijgen. Ze zijn er allen professioneel en sympathiek.
De sportmasage van Marleen gaf mij een heel goed gevoel en ik was heel tevreden na de behandeling . Zeker voor herhaling vatbaar.en zeker aan te raden voor deze promotie prijs. Mev Beelen lisette heeft ook een sportmassage bij Marleen ondergaan ,en het was een goed gevoel en ze was zeer tevreden. Deze behandeling is zeker voor herhaling vatbaar en zeker voor deze speciale prijs.
Sinds de lockdown enorme rugklachten. Bij dokter en kiné geweest, niks hielp ..... tot ik de rugkliniek ontdekte. Ondertussen reeds 2x geweest en ik voel me een andere mens , een echte aanrader voor iedereen met rugklachten. Vandaag ook voor de eerste keer een diepe spierweefselmassage gekregen door Marleen, wat een verademing, eindelijk weer een goed gevoel in mijn lichaam. Top service , doe zo verder !!!!!!
Zeer deugddoende sport massage van benen en rug. Marleen geeft u een ontspannen gevoel en begint zachtjes eerst de spieren op te warmen. Eens dat gedaan is, gaat ze over naar een diepe massage welke pijnlijk kan zijn als je met verharde spieren zit. Naderhand is dit zalig. Dank u voor de zorgen, ik kom terug.
Magisch wat Tine kan in 3 sessies na een zware val met de motorfiets. Alles terug recht en pijn weg. En Marleen geeft professionele sport massages. Weer helemaal klaar voor een fikse fietstocht
Zojuist n spiermassage gekregen van Marleen omdat mn rug volledig vast zat. Voel me als nieuw. Marleen heeft gouden handjes. Bedankt, Marleen !
Mijn eerste fantastische massage gehad van Marleen. Voor het eerst verlichting mogen ervaren van nekklachten waar ik reeds jaren mee rondloop. Een echte aanrader!!!
Zoveel goede dingen gehoord dat ik zelf ook een sessie heb geboekt. Voor het eerst in jaren een massage gehad waarvan ik voelde dat het effect had.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid