facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor RUFUS fashionteam

RUFUS fashionteam

Info

Rufus Men's wear, where passion meets style

Geschiedenis

Rufus fashionteam is de FB-pagina van de winkels Rufus Koksijde en Middelkerke en van het Rufus-Team ( Mieke, Veronique, Olivia, Sandra, Dimi en Marc) . Via deze media publiceren wij foto’s van onze steeds innoverende collecties en geven u info over modetrends en stijl bij de heren . Onze passie is herenmode en deze willen wij met u delen met als doel u te helpen bij het vinden van uw persoonlijke stijl .



"Rufus Menswear, where passion meets style !"
Adres: ZEELAAN 301, 8670 Koksijde-Bad, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 003258521304
Stad: Koksijde-Bad
Route: ZEELAAN 301
Postcode: 8670


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:30
Dinsdag: 10:00 - 18:30
Woensdag: 10:00 - 18:30
Donderdag: 10:00 - 18:30
Vrijdag: 10:00 - 18:30
Zaterdag: 10:00 - 18:30
Zondag: 10:00 - 18:30


op zoek naar gerelateerd: Rufus Koksijde, Www Fashionteam be, Herenkleding Koksijde, Kledingwinkels Koksijde, Inconnue Koksijde, Viva Fashion online Shop, Gipsy Koksijde, Fashion Team online
Recensies
Veel keuze, één van de weinig resterende goede kledingzaken voor mannen. Vriendelijke bediening.
In maart albert thurston-bretellen gekocht à 65€ en in april teruggebracht nadat 1 van de clipsen enkele keren spontaan loskwam omdat de plastic houder aan de binnenzijde vd clips loszat, draaide, grip verloor en lostte. 'nog nooit gebeurd, meneer!' bon, voor alles is een 1e keer en uiteindelijk werd vriendelijk erkend dat het -weliswaar zéér uitzonderlijk- zou kunnen gebeurd zijn ... bretel met losse clip id hand, en werd me alternatief van het merk Leyva ter omruiling voorgetseld, en ook toevallig aan eenzelfde prijs van 65€. men zou ze bestellen en me verwittigen bij levering. na lange stilte, nam ikzelf in juli contact op en werd verteld dat men emails had gestuurd niet in de inbox noch spam teruggevonden en vroeg of ze herbesteld moesten worden ...ja, wat dacht u?. na 1 week al de melding dat de nieuwe lading geleverd werd en 'hoe lang ze die opzij moeten houden?' ... mijn dochter, dezer weken aan zee, mocht ze ophalen. en die stuurt me net een bericht dat ze 4€ moest opleggen, want deze bretellen waren duurder. .. zou de verkoper dat nu 'toevallig' vergeten melden hebben toen we eerder deze week belden? is het een indexering vd prijzen? maar dan enkel prijsverhoging van de Leyva bretellen, want op de Rufus-website staan nog steeds de albert thurston-bretellen beschikbaar à 65€, en tiens, de Leyva collectie staat toevallig helemaal niet op de website. allemaal niet zo helder, niet zo correct en lekker a-commercieel. hoe het niet hoort. een productfoutje kan altijd gebeuren, da's helemaal niet erg. de manier waarop je de zaak oppakt, kan vertrouwen creëren en klantengetrouwheid bestendigen. of niet. en dan verlies je beide. zoals hier en nu.
Kwaliteit en klantvriendelijkheid. Dat is wat Rufus in Koksijde kenmerkt. De winkel is gelegen pal in de winkelstraat nabij het gemeentehuis. Deze stijlvolle mannenzaak heeft een ruim aanbod aan modieuze kledij voor jongvolwassenen en 'iets oudere' volwassenen. ;- De zaak heeft twee verdiepingen, boordevol trendy en klassieke outfits en ook casuals zoals shortjes of T-shirts waarmee je instant naar een exotisch paradijs kan vertrekken. Wat fijn is, is dat de medewerkers erg behulpzaam zijn, graag mee helpen om jouw favoriete outfit samen te stellen, maar zich nooit opdringen én ook betrouwbaar professioneel advies geven. Wanneer je een broek aanschaft, kan je die ook op maat laten verstellen. Zeker een bezoekje waard aan de Belgische kust!
Respecteert de privacy niet
Altijd super geholpen door Mieke en collega doe zo verder een dikke pluim .
Super professionele verkoopster ,leuk en ongedwongen shoppen
Prachtige winkel, leuke labels die je niet overal snel ziet. Je proeft de passie en het vakmanschap. Absolute aanrader!!
Arrogante zaakvoerster, die geen uitleg wilt geven als je vraag waar je Raph Lauren kunt kopen voor Dames. Hou ze maar !
Zeer arrogante en onvriendelijke vrouwelijke winkelbediende.
Prachtwinkel. Vriendelijk en professioneel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid