facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor RTS Voice Data Video Communication

Info

Straalverbindingen, Camerabewaking en Radiocommunicatie

Geschiedenis

R.T.S. biedt sinds 1991 totaaloplossingen voor videobewakingssystemen, radiocommunicatie en draadloze beeld-, geluid- & datacommunicatie via straalverbindingen.

Onze producten en oplossingen richten zich vooral op de industrie, politiediensten, brandweer en andere overheidsdiensten, nutsbedrijven, administraties, verzorgingsinstellingen, enz...



"RTS Ieper is integrator van camerabewaking CCTV en ANPR, straalverbindingen, draadloze beeld- & datacommunicatie en kritische radiocommunicatie. Wij garanderen een optimale productkwaliteit en een optimale service. RTS draagt flexibiliteit en klantgerichtheid hoog in het vaandel. In overleg met de klant zoeken we steeds de meest geschikte oplossing op maat van de klant."
Adres: Paddevijverstraat 56A - Industriezone B1, 8900 Ieper, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: +32 57 20 80 83
Stad: Ieper
Route: Paddevijverstraat 56A - Industriezone B1
Postcode: 8900



op zoek naar gerelateerd: Professionele camerabewaking
Recensies
Topbedrijf, kan er geen slecht woord over zeggen Kwaliteit en support staan voorop
Top bedrijf voor camera bewaking. Zeer vriendelijke en geëngageerde personen die je altijd willen bijstaan bij elk concept of probleem. Zeer professioneel en ze werken altijd alles goed af.
Modern , professioneel bedrijf en super service
Top service!!! Vriendelijke klantenbehandeling.
Professioneel bedrijf met een topteam!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid