facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor RSTB car detailing

Info

auto's polieren, waxen, coating (mayvinci), verkoop kwaliteitsproducten van meguiars, chemical guys en carpro

Geschiedenis

auto's polieren, waxen, coating (modesta), verkoop kwaliteitsproducten van meguiars, chemical guys en carpro



"Auto polijsten Tessenderlo RSTB car detailingWij zijn gespecialiseerd in het polijsten en aanbrengen van beschermlagen op auto's. Ook volledige details zoals interieur, motorruimte en wielkasten proper maken behoren tot onze diensten. Wil jij je auto wrappen of coaten?Wat is car detailing nu eigenlijk? Er is een duidelijk verschil tussen een car wash en car detailing. Bij car detailing zit het hem in de details. Met de juiste producten kan een car detailing krassen, swirls en hologrammen wegwerkNeem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat.Auto polijsten TessenderloCarwash Tessenderloauto wrappen TessenderloCar detailingMayvinci CoatingsModesta CoatingsAuto polierenInterieur reinigenCoatingsPPF folie"
Adres: Laarbossenstraat 63, 3980 Tessenderlo
Telefoonnummer: 0479811695
Stad: Tessenderlo
Route: Laarbossenstraat 63
Postcode: 3980



op zoek naar gerelateerd: Mayvinci Ayanmo, Luxe Carwash, Mayvinci Oracle
Recensies
Ik heb mijn nieuwe auto volledig laten behandelen bij RSTB. Heel tevreden van het resultaat, de lak ziet er nu nog beter uit! Ook een dikke plus voor hoe Bart met klanten omgaat en de communicatie over de behandeling en hoe ik in de toekomst mijn lak het beste kan onderhouden. Nog eens bedankt!!
Ik was op zoek naar iemand die mijn auto een beschermende coating kon geven. Via social media bij RSTB terecht gekomen. Bart heeft me meteen terug gecontacteerd via de telefoon en van in de beginfase alles in detail uitgelegd. Hij is echt gepassioneerd door zijn vak en weet waarover hij spreekt. Niks is hem teveel. Super content.Services: Uitgebreide reiniging
Fijne babbel met Bart gehad en heeft mij ook duidelijk uitgelegd wat de auto nodig had , geen geldklopperij !!’ Na behandeling heb ik precies een nieuwe wagen !
Ongelofelijk hoe Bart mijn 2 beauties elk jaar opnieuw laat blinken. Vooral bij de diep-zwarte Corsa laat hij duidelijk zien wat 'm kan! Het verschil voor en na de behandeling is werkelijk dag tegen nacht. Ik twijfel er dan ook niet aan om mijn volgende oldie binnenkort door zijn handjes te laten verwennen. En momenteel legt hij de laatste hand aan onze gezinswagen, omdat de aangebrachte producten ervoor zorgen dat de wagens duidelijk langer proper blijven en dus minder wasbeurten nodig hebben.
Topkerel die kennis heeft in zijn vak. Altijd eerlijk en wil niet zomaar verkopen. Top producten en topservice. Zeker een aanrader !
Super service en perfect resultaat!
Auto volledig onder handen laten nemen met veel waskrassen. Volledig laten polijsten met coating en interieurreiniging. Heel mooi werk, en zo goed als in nieuwstaat afgeleverd met ultieme glans. Niet de goedkoopste maar zeker wel zijn geld waard. Bedankt Bart!
Vandaag langs geweest omdat ik witte vlekken chemisch product? Op mijn auto had plots. Ik kreeg het er zelf langs geen kanten af, kwam binnen bij bart en binnen enkele minuten was het weg. Hij had hier een speciaal productje voor, ik natuurlijk superblij dat het zo snel en makkelijk is opgelost. Dikke merci bart
Zeer goede en snelle service! Je krijgt veel en duidelijke uitleg over behandelingen en producten. Bart is een gedreven en gepassioneerde car-detailer. Top!
Mijn auto laten polijsten en laten behandelen met een Mayvinci glas coating. Super kwaliteit en gedreven om maximaal resultaat te behalen. Duidelijke communicatie en geweldig resultaat.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid