facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor RSC Automobile bvba

RSC Automobile bvba
Adres: Aalbeeksesteenweg 2, 8930 Menen, België
Telefoonnummer: 056 20 68 88
Staat: Vlaams Gewest
District: West-Vlaanderen
Stad: Menen
Route: Aalbeeksesteenweg
Huisnummer: 2
Postcode: 8930


Openingstijden

maandag: 08:30–17:30
dinsdag: 08:30–17:30
woensdag: 08:30–17:30
donderdag: 08:30–17:30
vrijdag: 08:30–17:30
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

Recensies
Zeer mooie garage. Na afspraak zeer goed ontvangen.
In eerste instantie een super mooi bedrijf en via een goed gesprek tot de koop van een mooie 993 4S gekomen. Duidelijke afspraken gemaakt met betrekking tot gedaan onderhoud, de staat van de auto, en garantie. Citaat: “De auto is helemaal goed en er zijn geen kosten te voorzien”. Helaas toen bleken er een paar technische zaken niet zoals afgesproken stevige kosten aan achterstallig onderhoud en mankementen en toen gaf RSC automobile niet thuis. Na 2 maanden moeizame discussie en proberen tot een compromis te komen kan ik mijn gelijk nu via procedure gaan halen. Geen aanrader dus!nn130522 update. Gelukkig zijn we er, middels een financiële compensatie, uiteindelijk toch behoorlijk uitgekomen. Inmiddels heb ik de mankementen laten oplossen en het onderhoud laten bijwerken en rijdt de 993 als een zonnetje!
Ondanks ik niet met een Porsche rijd, maar met een oudere Citroën AX GT hebben ze me toch perfect geholpen.nHeel correcte service voor een correct prijs. Zeker een aanrader voor mensen die hun oldtimer op onderhoud willen doen. Ik kan hen enkel maar aanbevelen!nn2 weken geleden mijn auto nog eens binnen gedaan om hem af te werken, ik had oa een nieuwe reserveband nodig. Mijn reservewiel was redelijk roestig, maar daar had ik niets van gezegd, wat blijkt nu, mijn reservewiel is gespoten in dezelfde kleur als mijn andere wielen zonder meerprijs. Een zéér aangename verassing! Auto rijd ook terug perfect!nEnkel maar positieve ervaringen.
Een referentie op gebied van service en aanpak. Vriendelijk, correct en professioneel. Daar waar passie hangt kan je hem ruiken en voelen. Geen opgeblonken façade maar een technisch en industrieel magazijn waar arbeid, kennis en zorg voor de wagens en klanten op de eerste plaats komt. Een dikke pluim! En een attentie naar Simon toe, een bekwamen man op de juiste plaats!
De beste garage waar ik ooit ben geweest, heeft uitstekend werk geleverd
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid