facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor RS Quartz Design BVBA

RS Quartz Design BVBA

Info

STEENTAPIJT - EPOXYVLOEREN - PU GIETVLOEREN.

Geschiedenis

Steentapijt , Marmertapijt , PU , Epoxy Gietvloeren , Steentapijt buiten.



"Plaatsen van steentapijt en pu vloeren"
Adres: Oude baan 17, 3590 Diepenbeek
Telefoonnummer: 32478423879
Stad: Diepenbeek
Route: Oude baan 17
Postcode: 3590



op zoek naar gerelateerd: Quartz steentapijt
Recensies
RS Quartz Design geeft je vanaf het eerste contact al een goed gevoel. Correcte info en duidelijke afspraken tijdens plaatsbezoek. Veel keuze uit kleuren en afwerking. Aan de noden vd klant wordt zeker voldoende aandacht besteed. Afgesproken prijs is bedrag op de factuur! Tevens zeer correcte aanvaardbare prijzen. Plaatsing en afwerking vd vloer is topniveau. Zeer mooi en proper! Kan deze firma aan iedereen aanbevelen. Carlo & vader: doe zo verder, is leuk om met jullie samen te werken! In bijlage enkele foto's... Mvg, Maurice.
Carlo en zijn vader leveren topwerk ,ik ga ze zeker overal aanbevelen ,ons steentapijt is super mooi afgewerkt tot in het kleinste detail, correcte prijzen en fijn om mee samen te werken !!
Uiterst tevreden, zeer professioneel en top afwerking. Aangenaam in omgang en juiste communicatie. Afspraken worden correct opgevolgd en ze leveren pas op als ze zelf tevreden zijn van het resultaat. Kortom absoluut een aanrader om mee samen te werken. Wouter
Carlo levert zeer proper en zeer correct werk. Van te voren een zeer duidelijke uitleg gekregen van wat mogelijk was en ook heel veel keuze in kleuren. Ons steentapijt ligt ondertussen al 10 jaar en nog altijd even mooi en proper. Dit zowel op onze bovenverdieping slpk/zolder als 2 trappen.
Heb deze mannen hun werk bij vrienden gezien, gewoonweg prachtig ! ook hun plinten uit steentapijt zijn een eyecatcher oog voor details heeft deze vakman, ik ga bouwen hier komt maar een firma het steentapijt plaatsen en dat is RS Quartz Design BVBA. Simpelweg gezegd een TOPPER in zijn vak doe zo voort ! ! ! tot binnenkort.
Heel tevreden! Echte vakmensen. Vriendelijk, eerlijke prijs en een resultaat dat er mag zijn! Keep up the good work!
Top service en een zeer mooi resultaat. Voor steentapijt kan ik hun alleen maar aanbevelen!
Heel content van de snelle en vlotte plaatsing
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid