facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Royalty Wellness

Royalty Wellness

Info

Royalty Wellness gegarandeerd de beste prijs voor de betere Jacuzzi en Infraroodcabine! U vindt ons in Lommel en Herentals. Ook zondag open!

Geschiedenis

Royalty Wellness is de specialist in jacuzzi's® en infraroodcabines bij u in de buurt.



"Bij Royalty Wellness kunt u terecht voor verschillende wellness artikelen. Zo zijn wij gespecialiseerd in hoge kwaliteits Jacuzzi 's en Hottubs. Tegenwoordig kiezen vele mensen voor een prachtige Jacuzzi of hottub in de tuin, wist u dat een eigen Jacuzzi niet eens zo duur hoeft te zijn? Breng zeker eens een bezoekje aan onze toonzaal. Bij ons heeft u gegarandeerd de beste prijs voor de betere Jacuzzi en Hot tub.Daarnaast hebben wij een groot assortiment therapeutische infraroodsauna's en infraroodcabines in diverse prijsklassen.Royalty Wellness al vele jaren een gekend familie bedrijf, waarbij van de verkoop tot de na service alles zelf wordt geregeld, hierdoor staan wij dichtbij onze klanten bij raad en services."
Adres: geelseweg 8C, 2200 Herentals
Stad: Herentals
Route: geelseweg 8C
Postcode: 2200



op zoek naar gerelateerd: Beste producten jacuzzi, Spa kopen, Royalty spa toronto, Sauna kopen Mol, Wellness kopen, Jacuzzi Nederland, Royalty spa products, Royalty spa Atlanta
Recensies
Prachtig en eerlijk bedrijf, een voorbeeld voor anderen. Niet alleen goed en zeer uitgebreid advies gekregen voor de aankoop, maar ook de nazorg na aankoop en klantenservice is ongezien. Je hebt een vraag, ze wordt beantwoord en je krijgt er nog wat tips bij. Men focust zich hier niet op verkopen, zoals de meeste online jacuzzi-retailer. Hun toestellen zijn van hoge kwaliteit en veel beter afgewerkt/geïsoleerd dan de concurrentie, en dit tegen een faire prijs!!! Ook de levering en plaatsing verliep perfect. We genieten ondertussen al bijna een jaar van onze jacuzzi. sinds kort met warmtepomp. Proficiat Rob & Dave!
Top service! Altijd goede raad! Duidelijke uitleg! Vlotte levering na bestelling webshop! Wij zijn zeer tevreden!
Super goed geholpen. Professionele uitleg, vlotte levering, degelijk materiaal, goede naservice. Kortom warm aanbevolen!
Zeer vriendelijke mensen, heel correct. Nemen de tijd om samen de juiste keuze te maken. We genieten
Echte vakmensen , steeds topservice !!! Eerlijk advies en altijd een duidelijke uitleg .
Na 5 jaar nog steeds erg veel plezier van onze Jacuzzi. Wij hadden gekozen voor de Royalty spa reeks en deze baden zijn echt van de hoogste kwaliteit. Nog geen moment spijt gehad van onze aankoop! Zelfs na 5 jaar ziet het bad er nog als nieuw uit.
Wij zijn heel tevreden met onze aankoop van de jacuzzi. Super goede uitleg gehad in de showroom in Mol echt heel eerlijk en goed. De levering en plaatsing was super snel en professioneel.Goede uitleg en heel vriendelijk. Wij zouden het iedereen aanraden om bij jullie bedrijf iets aan te schaffen. Een dikke tien voor jullie mooie familie bedrijf SUPER
Top sevice! Perfect volgens afspraken, zeer vriendelijke plaatsers en deftige uitleg gekregen bij de opstart. Ook nadien in de winkel nog zeer vriendelijke en deftige uitleg gekregen van de diverse producten.
Namiddag ging ik producten kopen voor onze jacuzy en daar werd ik aangenaam verrast met een heel leuk presentje omdat wij vrienden aangeraden hadden ook daar één te kopen, dat noem ik nog is service is lang geleden dat ik dat nog ervaren heb. Dus heel erg bedankt. Top bij jullie!!!!!
Anderhalve maand geleden leverde Royalty Wellness onze jacuzzi voor 5 personen. We plaatsten deze onder de overkapping van het tuinhuis. Van aankoop tot levering, van heldere uitleg tot gepaste na-service. Wij zijn oprecht tevreden over onze jacuzzi, maar ook over de correctheid van Royalty Wellness. Een echte aanrader: de jacuzzi én Royalty Wellness!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid