facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Royale Axkit

Adres: Bruggestraat 260 , Menen 8930, BE
Telefoonnummer: 056 53 06 07
Stad: Menen
Route: Bruggestraat 260
Postcode: 8930



op zoek naar gerelateerd: royale axkit, menen menukaart, Restaurant Menen Bruggestraat, Lunch Menen, Restaurant Menen Rijselstraat, Nieuw restaurant Menen, Dagschotel Menen, Italiaans restaurant Menen, Eetcafe Menen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Chalet Gruyere Chalet Gruyere 2 km Zalige locatie.. net als op ski reis.. sympathieke bazin!! Aanrader
Recensies
Lekker gegeten op een prachtige locatie! Parkeren: Zeer ruime parking in het groen Rolstoeltoegankelijkheid: Hellend vlak is voorzien, ook wc op gelijkvloers, andere wc's zijn boven.
We waren hier met vrienden om een verjaardag te vieren,het was de eerste keer,maar zeker niet de laatste keer! Het interieur is fantastisch,net als de rest trouwens,het belangrijkste op restaurant is natuurlijk het eten,en dit was niet te overtreffen!Maar het oog wil ook wat,de presentatie was super,alsook de bediening,kortom een adresje om zeker te onthouden!Belangrijk is dat er ook een privéparking is,anders raak je de auto moeilijk kwijt,en moet je er nog voor betalen ook,en je weet nooit wanneer je buitenkomt. Wij arriveerden rond 12u15 en waren pas buiten om 16 u,en we hebben ons geen minuut verveeld.Er is een toilet boven,maar voor de ouderen is er ook een toilet in de inkomhal,de mantels en jassen werden bij het binnenkomen opgehangen aan kleerhangers,wat belangrijk is,soms is er geen lusje aan de jassen,dus er is werkelijk met alles rekening gehouden.Het restaurant zat bijna vol,maar er is ruimte,je zit niet op elkaars lip,wat voor mij ook wel belangrijk is,sommige restaurants zitten overvol,ze proppen er alsmaar volk bij dat het op de duur niet meer gezellig is,daar duidelijk niet wat ik wel apprecieer.
Royal axkit is een restaurant waarvan heel wat allures blijven hangen zijn in het verleden. Het restaurant heeft echter nog altijd de mooie uitstraling en setting. Het eten is er lekker en vers. Wij hadden apero, voor en hoofdgerecht, dessert en koffie voor 49€. Wijnen inclusief. Prijs kwaliteit dik in orde. Als het restaurant gevuld is zoals in het weekend kan het wel vervelend druk zijn.
De gastronomische menu was heel lekker . Is een aanrader om eens lekker te eten. Best is reserveren .
Afgelopen zondag hier komen eten met de hele familie. We kozen voor het Gastronomisch Menu. Wat we gekregen hebben was echt heel lekker! De wijnen die inbegrepen zijn, zijn ook van zeer goede kwaliteit. Ook kon ik omdat ik geen vis eet, mijn voorgerecht met vis, wisselen met iets anders. Het was niet de eerste keer dat wij hier kwamen en het is zeker ook niet de laatste keer, wij komen hier liefst zo snel mogelijk nog eens terug!
Hoewel ik zeer lekker gegeten heb, vond ik het concept/kader nogal ouderwets. Kaart is nogal beperkt.
Een prachtig pareltje in Menen. Al 2x gekozen voor het gastronomisch menu. Lekker gegeten, goeie wijnkeuze en vooral top bediening! Rustig zitten en gezellig zitten, mooie uitleg over het eten en de wijn. En ook in echt een mooie prijsklasse in vgl met wat je krijgt. Prijs-kwaliteit het beste die ik al tegenkwam. Ook de bediening mag echt een pluim krijgen. Echt een aanrader, ik zal alvast vrienden blijven meenemen om het te leren kennen.
Enorm lekker gastronomisch restaurant met heel vriendelijke eigenaar en vriendelijk personeel.Een verborgen pareltje in stad Menen.Prachtig stukje paradijs met een heel mooi zomers terras.Een aanrader voor de fijn proevers.Verse producten van hoge kwaliteit en dat proeft men.Een romantische date of een zakelijke lunch...Hier is men aan het juiste adres.Nu nog alleen zelf ondervinden...Smakelijk alvast en geniet van het geheel.
Lekkere lunch, vlotte en vriendelijke bediening in een mooi kader. Prijs kwaliteit een aanrader ! Parkeren: Grote afgelegen parking.
Een zeer mooie plaats met uitzicht op een mooie paardenweide, zeer lekker eten al kan het soms wel druk zijnEten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid