facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Royal Things

Royal Things

Info

Royal Things de specialist in Exclusieve Decoratie. Verhuur en verkoop aan particulieren, bedrijven, evenementen en Horeca.

Geschiedenis

Royal Things de specialist in Exclusieve Decoratie. Verhuur en verkoop aan particulieren, bedrijven, evenementen en Horeca.



"Enkel op afspraak. Via website of telefonisch op +32497447447"
Adres: Kouterstraat 21, 3071 Kortenberg
Telefoonnummer: +32497447447
Stad: Kortenberg
Route: Kouterstraat 21
Postcode: 3071


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 13:00 - 18:00
Zondag: 13:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Kerstversiering laten plaatsen, Kerstbomen Kortenberg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Miniatuur4sale Miniatuur4sale 2 km Absolute TOP ! Ik ben al meerdere jaren klant bij "miniatuur4sale" en koop ...
Belorigin Belorigin 3 km Op zoek naar ambachtelijke Belgische streekproducten, vanaf nu is Belorigin.be het ad...
Slotenmakerij DHONT Slotenmakerij DHONT 3 km DE specialist inzake slot en sluitwerk. Goeie informatie en tips. Grote keuze en merk...
Doopsuiker Poppie - Loppie Doopsuiker Poppie - Loppie 4 km Poppie - Loppie
Recensies
Dear Royal Things Team, many thanks for a perfect and very swift delivery of my order English Bulldog and Mouse Christmas ornaments Both ornaments are absolutely stunning! The attention for details and a package well wrapped put a very big smile on my face. I'll very gladly buy again! Tevens wil ik jullie ook fijne en liefdevolle kerstdagen wensen Vele groeten van een Vlaamse vanuit Duitsland.
Wie van mooie, exclusieve en kwaliteitsvolle kerstartikelen houdt moet zeker eens een kijkje nemen bij Royal Things. Alles is even schitterend en er is heel veel keus. We hebben al verschillende keren iets via de webshop besteld en alles werd zeer nauwkeurig ingepakt geleverd en de kerstartikelen zien er in het echt nog mooier uit dan op de foto's. Royal Things is echt een aanrader !!!
Zeer tevreden, hele mooie collectie,telkens bij elke bestelling een mooi en vriendelijk woordje! Zeer goed verpakt! Een pracht van een winkel!
Heel mooie sneeuwbol, snel geleverd en persoonlijk kaartje erbij. Ik kom zeker nog eens terug!
Al een paar keer hele mooie artikelen mogen bestellen bij deze ontzettend lieve attente mensen. Alles zeer zorgvuldig ingepakt en van een persoonlijk woordje voorzien. Een adres waar je zuinig op moet zijn, zo zijn er niet veel meer!
Dankzij enkele eyecatchers van Royal Things is onze kerstboom dit jaar een echt pareltje. Bezoek zeker de winkel. Je weet niet waar eerst te kijken!
Super blij!! Maar ik had 1 beeldje dat gebroken was. Het was nochtans heel goed verpakt. Desondanks super content !!
Fantastische winkel, fantastische sfeer en vooral fantastische mensen. Echt een bezoek waard
Perfecte service. Prachtige creaties. Weten perfect wat de klant wil. Wordt er instant blij van.
Mijn vriendin is fan van Marie-Antoinette. Toen ik deze prachtige kerstballen zag kon ik niet anders dan bestellen. De artikels zijn zijn heel gedetailleerd en mooi. Deze gaan vele kerstmissen bovengehaald kunnen worden. Contact met de verkoper was heel hartelijk. Snelle respons op mails. Ook de zending zelf was heel verzorgd. Stevig verpakt, snelle zending en een attent woordje. Zeker een aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid