facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Royal Knokke Meme Club

Royal Knokke Meme Club

Info

Zotte prentjes vo te tohen a je matties

Adres:
Stad: Knokke-Heist


Recensies
Supertoffe uitwisseling gehad met de Belgische voetbalbond. Uitstekend geregeld in het bijzonder Guy van Goethem als ploegafgevaardigde Royal Knokke FC
Twee mooie bars! Ambiance verzekert na een wedstrijd en het moet zeker kunnen daar niet van. Helaas is het niet meer mogelijk om nog een gesprek te voeren vanwege de te “luide” muziek. Kinderen raad ik aan om oordoppen in hun oren te steken want de decibels vliegen je om de oren.
Pracht van een locatie, na de wedstrijd geen mogelijkheid meer om warme dranken te bestellen "ze zijn al aan het kuisen", een bakje bier voor de kleedkamer behoorde ook niet tot de mogelijkheden. Als mindervalide een beetje aan mijn lot overgelaten, geen info omtrent aanwezigheid lift.
Leuke foodlunchen bij de wedstrijden en nadien uitgaansgelegenheid, drankje / dansje
Geen ontvangst. 2,5 euro voor een klein glaasje cola in een soort van afgelegen zaaltje. Koud water voor de voetballers. Pfff en een boete omdat je je schijf moet zetten op een parking van het voetbal...ja we zijn eens naar knokke geweest.
Is echt top geworden!
Leuk vernieuwd stadion. Supper ontvangst na de wedstrijd van de beloften.
...pintjes van 20cl en chips van dan aldi voor 2 euro
Gezellige cafetaria en prachtig veld, plezier om hier te komen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid