facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Roxpaint

Roxpaint
"Roxpaint levert on-the-spot oplossingen voor:- Kleine schades, zoals het verwijderen van krassen op harde oppervlakken. In de praktijk is dit voornamelijk aluminium, glas en PVC, maar ook hout, steen, graniet, composiet, emaille, staal en andere ondergronden zijn mogelijk.- Speciale schilderwerken: zowel thematische muurschilderingen als schilderijen op doek.- Overlakken poorten & buitenschrijwerk.- Restauratie van kunst of duurzame stukken.Roxpaint tracht uw aanvragen binnen de 2 werkdagen te beantwoorden.Roxpaint werkt met producten van zeer hoge kwaliteit en streeft naar professionalisme en perfectie."
Adres:
Telefoonnummer: +32495871212
Stad: Hulshout


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Recensies
Echt vakmanschap! De barsten in onze douchetegels werden minutieus opgevuld, bijgeschilderd en waterdicht afgewerkt. We zijn super tevreden met het resultaat en de fijne samenwerking.
Zeer aangename samenwerking met team ROX! Wij lieten het aluminium schrijnwerk van een industrieel kantoorgebouw volledig aan binnen-en buitenzijde lakken van blauw naar RAL7016 structuurlak. Vakkundig uitgevoerd door supervriendelijke mensen met liefde voor hun vak. Aanrader!
Zeer tevreden over Roxpaint. Onze PVC ramen zien er terug uit als nieuw, nooit gedacht dat dit mogelijk was. Heel goede service en opvolging, zeer aangenaam contact. Een aanrader!
Heel mooi gelakt door een super team,een echte aanrader ,grts Theo Joosten
Geweldig betrouwbare firma! Na een probleem bij een klant van mij hebben Eric en zijn team het beschadigde glas fantastisch bewerkt. Opvolging van afspraak, service e.d. zijn heel goed verlopen. Zeker een bedrijf om aan te raden!
Zeer tevreden over de vlotte en goede service van de firma. Ze hebben uitstekend werk geleverd en bleken heel betrouwbaar te zijn. Zeker een aanrader indien ik in de toekomst nog eens van hun diensten kan gebruik maken.
Deel is heel mooi gelakt ,super team, goed gedaan Theo Joosten
Super tevreden. Onze deur en garagepoort zijn terug als nieuw. Een aanrader om met deze firma te werken:
Het lakken van de stalen kolom in onze nieuwbouwwoning werd professioneel en volgens afspraak uitgevoerd.
topwerk afgeleverd, klanten zijn tevreden, jullie mogen nog werken voor ASSEA uitvoeren
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid