facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor roti-renting

roti-renting

Info

Bij Roti-Renting staat de klant centraal!
Met de +17jaar ervaring kan men de klant voldoende informeren om het beste rendement uit de machines te halen. Roti-Renting staat garant voor kwalitatief, goed onderhouden materiaal en alles in eigen beheer.

Geschiedenis

Roti-Renting is al jaren hét adres voor de huur van betrouwbare machines en gereedschappen in de streek. Iedereen kan huren bij ons, van doe-het-zelvers tot professionals in bouw en industrie. Onze machines zijn steeds in perfecte staat en prima onderhouden.
Verhuur van machines voor tuin en bouw

Adres: Atomiumstraat 1, 9100 Sint-Niklaas
Telefoonnummer: 0032474328080
Stad: Sint-Niklaas
Route: Atomiumstraat 1
Postcode: 9100


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Verhuur Waasmunster, Tuinfrees huren oost vlaanderen, Machineverhuur Deurne, Machineverhuur Antwerpen, Verhuur machines Sint-Niklaas, Tuinfrees huren Stekene, Verhuur machines Boortmeerbeek, Pauwels verhuur
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Feestburo Feestburo 1 km We huurde voor ons huwelijk een oldtimer bus. Omwille van covid werd ons huwelijk twe...
Recensies
Wij zijn ongelooflijk tevreden met de plaatsing van ons zwembad door het Roti-pools team: wat een betrokkenheid, expertise en professionalisme! Benny denkt echt mee met de klant, geeft heel wat professioneel advies en zijn medewerkers kennen hun vak super goed. geen vraag is te veel, zij leveren echt de extra mile ... zo een vakmensen kom je niet vaak meer tegen. Hebben het ons nog geen seconde beklaagd om voor hen te kieren en raden Roti-Pools dan ook absoluut aan: niet twijfelen!
De service en t geleverde werk zíjn gewoon top! Eigenlijk zijn we na twee nare ervaringen met andere zwembadbouwers met ons gat in de boter gevallen bij jullie! Zeer correcte afspraken die keer op keer nagekomen werden. Er was werkelijk niets te veel voor jullie. Dikke merci..!
Heel vriendelijke hardwerkende eerlijke mensen
Mijn ervaring met dit bedrijf was niet zo positief.. arrogant en onvriendelijk.. misschien hebben jullie meer geluk
Top service! Komt de afspraken na en de machines zijn altijd in orde.
Vriendelijk en verstand van wat ze verkopen.
Toffe ondernemers, weten perfect van aanpakken. Men kan op deze mensen rekenen.
Top service ,correcte en toffe zaakvoerder idem personeel ,aanrader 10/10
Snelle service, professionele behandeling, vriendelijke bediening.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid