facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ROTA Ramen en Deuren

ROTA Ramen en Deuren

Info

Rota Ramen is gespecialiseerd in advies, leveren en plaatsen van buitenschrijnwerk. Voornamelijk ramen en deuren, maar ook rolluiken en veranda’s.

Geschiedenis

Rota Ramen is gespecialiseerd in het geven van advies en plaatsen van ramen, deuren en veranda’s. Bij Rota Ramen heb je altijd te maken met ervaren vakmensen!

Adres: Hoevenzavellaan 81, 3600 Genk
Telefoonnummer: 003289258891
Stad: Genk
Route: Hoevenzavellaan 81
Postcode: 3600


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Ramen Genk, Verdoken scharnieren ramen, FMG Ramen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Roccatech Roccatech 525 meter Vertaald door Google Super Origineel Super
CLK CLK 613 meter We gebruiken Companyweb al meer dan 10 jaar en het is geintegreerd in onze Accounting...
D&N GROEP D&N GROEP 1 km Montage van de RAMEN-DEUREN-ROLLUIKEN
Pure Air Pure Air 1 km Pure Air is een jonge en dynamische firma gespecialiseerd in het ontwerpen, producere...
Martens Demolition Groep Martens Demolition Groep 2 km Ex werkgever,zeer professioneel en absolute top in de industriële afbraakxerken.
Hamal Steven - Algemene Bouwwerken Hamal Steven - Algemene Bouwwerken 2 km Een eigen huis bouwen is een uniek moment in je leven. Zorg ervoor dat dit goede her...
AKV Ventilatie AKV Ventilatie 2 km AKV & Co Als luchtkwaliteit belangrijk voor je wordt. Voor al je ventilatietechnieken...
Voegwerken Vlaanderen Voegwerken Vlaanderen 3 km Voegwerken Vlaanderen voegt zich naar al uw wensen omtrent gevelrenovatie, schilderwe...
IPEK Ramen & Deuren IPEK Ramen & Deuren 3 km De Mustafa, super kerel harde werker.
Limburg ramen Limburg ramen 4 km Zeer vriendelijke verkoper
OCR Bouwonderneming OCR Bouwonderneming 4 km Algemene bouwonderneming voor renovatie, nieuwbouw en afwerking
Klus- en renovatiewerken Nils & Ronny Klus- en renovatiewerken Nils & Ronny 6 km Top bedrijf de mannen werken hard zijn duidelijk. Zijn er onverwachtse dingen dan wor...
Buildx Buildx 6 km Algemene ruwbouwwerken, Villa-, Woning- en Appartementenbouw. Buildx@Home: Keuken- e...
Greenhouse Veranda's Greenhouse Veranda's 7 km We hebben recent een veranda laten plaatsen door Greenhouse. Het contact en de servic...
Hustings bouwgroep Hustings bouwgroep 9 km Hustings bouwgroep is een totaalconcept binnen het bouwen of verbouwen van uw woning ...
Recensies
Ik schrijf deze review vanuit een quasi nieuw huis. Dat huis met prachtige nieuwe ramen is ons bezorgd door de mannen van Rota. Qua uitleg, service, vriendelijkheid, kwaliteit en prijs zijn zij top, ik kan niks beter aanbevelen. De na-service, afkitten etc. komt er nog aan maar ik twijfel geen seconde dat ook dat schitterend gedaan gaat zijn. We vonden het enorm prettig om met hen samen te werken!
Een grote aanrader! Vanaf het begin viel Rota ramen op met hun vlotte en vriendelijke communicatie. De eigenaar kwam zelf opmeten en zijn inzichten en ervaring waren een duidelijke meerwaarde. Elke mogelijke moeilijkheid werd op voorhand besproken, er waren geen verrassingen achteraf. De plaatsing van mijn ramen en deuren verliep natuurlijk uitstekend. Drie beleefde efficiënte hardwerkende mannen die heel correct waren in hun werk. Hun goede rating is zeker verdiend!
Prima service Een man van zijn woord. Helemaal geen spijt dat ik Rota ramen en deuren heb gekozen ! Als ik hier een 6/5 kon geven had ik dat zeker gedaan ! De vensters zijn heel kwalitatief. Bovendien kunnen de rolluiken op afstand naar beneden of naar boven gerold worden via de applicatie. De voor- en achterdeur zijn zeer stabiel. Ik merkte onmiddellijk dat ik minder moest stoken omwille van de goed geïsoleerde vensters. Het afkitten werd ook netjes uitgevoerd na het plaatsen van de vensters en deuren door een zeer vriendelijke onderaannemer. Rota is zeker een betrouwbare vennoot !
Super vriendelijk en behulpzaam, top service!!! Begin deze week problemen gehad met onze schuifraam, na telefonisch contact waren ze binnen een uur bij ons om dit probleem te verhelpen, ondanks dat onze schuifraam destijds door een ander leverancier was geplaats. Nogmaals bedankt Rota!
Erg tevreden over Rota Ramen! Snelste levering in de buurt tegen een eerlijke prijs. Erg goede communicatie, en aarzelen nooit om langs te komen als er kleine probleempjes of vragen zijn.
De plaasters van Rotaramen werkten goed door en leverden goed werk af. Zelf de oude ramen, die niet door hen geleverd werden, werden door hen nagekeken en opnieuw afgesteld. Ik ben zeer tevreden!
Ik had een bestaand probleem met een oprolsysteem van mijn rolluiken, de schroefgaten kwamen niet overeen. Niemand kon mij daarbij helpen. Deze mensen hebben mij uit de nood geholpen. Dank u wel! Professionele en fijne uitbater. Zeer behulpzaam en een hart van goud.
Goede service en mooi afgewerkte ramen en deuren. Zijn hun gemaakte afspraken perfect nagekomen. Een echte aanrader voor iedereen.
Wij raden Rota Ramen en Deuren met volle aan! Alles is verlopen zoals beloofd: vlekkeloos, zeer professioneel en ZEER SECUUR! Betrouwbare vakmanschap!
Wij hebben onze ramen en deuren door Rota laten vervangen en zijn bijzonder tevreden over onze keuze en het resultaat. We kregen hele goede uitleg en de bestelling was netjes op tijd. Uitbreken zorgt helaas voor veel rotzooi binnenshuis maar alles werd na de vakkundige plaatsing door het vriendelijke team heel netjes en proper achtergelaten ! Bezetwerk en afkitten volgden de plaatsing naadloos op. Vakwerk, topservice en een hele goede kwaliteit ramen en deuren. We kunnen dit bedrijf dat nog veel liefde voor het vak heeft en alles in het werk stelt voor klantentevredenheid alleen maar aanbevelen. Dank aan het hele Rota-team !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid