facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rosini Vastgoed en Advies

Rosini Vastgoed en Advies

Info

Vastgoed Rosini staat voor een klantvriendelijke service en een vlotte verkoop/verhuur met persoonlijke begeleiding van A tot Z.

Geschiedenis

U verwacht veel van uw vastgoedmakelaar? Terecht, want elke vastgoedtransactie is een belangrijke gebeurtenis. Daarom staan wij klaar met onze deskundigheid om uw verkoop of verhuur in goede banen te leiden.

Waarom Rosini?

Eenvoudig. Wij zijn van hier en wij kennen de locale markt als geen ander. Samen met onze ervaring en vakkennis zijn dat belangrijke redenen waarom wij de ideale partner zijn om uw vastgoed te verhuren of te verkopen.

Spring gerust eens binnen in ons kantoor te Bonheiden. Naast de openingsuren, zijn wij steeds bereikbaar per 0478 010 010 of op afspraak.



"Al meer dan 10 jaar is Vastgoed Rosini een vaste waarde voor lokale vastgoedbegeleiding in Antwerpen, Vlaams-Brabant en de Voorkempen.Vanuit onze kantoren in Mechelen, Bonheiden en Aartselaar geloven wij volop in een sterk en betrouwbaar team van gedreven medewerkers die je doorheen het volledige proces, één op één, van schatting tot en met de verkoopakte begrijpen, ondersteunen en adviseren."
Adres: Dorp 35, 2820 Bonheiden
Telefoonnummer: 0478 010 010
Stad: Bonheiden
Route: Dorp 35
Postcode: 2820


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Immo Margriet te koop Bonheiden, Rosini Keldermansvest, Immo Mechelen, Zimmo Bonheiden, Appartement te koop Bonheiden, Hartemberg Vastgoed schoolstraat Bonheiden, Te koop Varenbosstraat Mechelen, Garage te koop Bonheiden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Second Home Spanje Second Home Spanje 4 km Wij hebben Christophe van Second home leren kennen via Facebook. Na een eerste kennis...
Recensies
Nico is correct, hartelijk en staat voor je klaar. Hij komt afspraken na en is steeds bereikbaar. Via via kwamen wij bij Rosini terecht. Eerst nam ik een kijkje op de duidelijke website. Toen we een leuke woning zagen, nam ik meteen contact op. Vanaf dat eerste telefoontje ging alles uiterst vlot: de bezichtigingen, hulp bij het uitbrengen van een bod en het invullen van de nodige documenten. Wij bedanken jullie voor alle hulp bij de aankoop van ons thuis!
Zowel de aankoop als verkoop verliep enorm vlot dankzij Rosini. Een hele fijne samenwerking met een leuk team. Geen enkele vraag was te veel en we wisten telkens duidelijk wat ons te wachten stond. Zeker aan te raden!
Via vastgoed Rosini hebben wij ons eerste huis gekocht. We zijn enorm tevreden over de service, meer specifiek van Joyce. Ze stond ons van in het begin bij met de juiste adviezen en geen enkele vraag was te veel. Aangezien het voor ons allemaal vrij nieuw was, was het wel gerustellend voor ons om op haar expertise en enthousiasme te kunnen terugvallen. Indien we ooit ons huis zouden verkopen denken we zeker aan hen!
Ik geef toe ik heb getwijfeld over het in in zee gaan met een immokantoor. Stefanie heeft me overtuigd en ik heb er geen seconde spijt van gehad, integendeel! Jocye en Stefanie zijn een fantastische tandem, ze vullen elkaar perfect aan en geven je nooit het gevoel dat je een « klant »bent . Het contact met hen is meer dan warm en hartelijk, ze zijn zeer empatisch en dat zorgt voor fijne samenwerking. In een zeer stresserende periode waar veel fout liep waren ze dag en nacht bereikbaar: weekend, verlof, niets was hen teveel. Superprofessioneel hebben ze bijna alles van me overgenomen en in een mum van tijd opgelost. En toen het eindelijk zo ver was en huis kon verkocht worden is Joyce er in geslaagd het op 1 dag aan mooie prijs te verkopen, een droomscenario waar ik ontzettend dankbaar voor ben. En om de puzzel helemaal perfect te leggen nog dit: Ik vond een nieuwe woonst bij ander immokantoor maar dat heeft Joyce niet tegengehouden om mij spontaan met raad en daad bij te staan. Ik raad iedereen en vooral mensen die sceptisch staan tegenover immomakelaars aan om contact op te nemen met Rosini, niet twijfelen gewoon doen...beste beslissing die ik dit jaar genomen heb.
Enorm tevreden door de correcte aanpak en directe communicatie met de makelaar. Ik kan iedereen aanraden met Joyce te werken. Ze doet haar taken met veel toewijding en die positiviteit straalt ze uit naar potentiële kopers. Als verkoper heb ik enkel fijne herinneringen aan de samenwerking over gehouden.
Wij deden onze eerste aankoop via Rosini. Onze makelaar Joyce zorgde voor een vlotte en zorgeloze aankoop. Wij zijn zeer tevreden en bevelen Rosini aan. Maurane & Simon
Na lang twijfelen, overtuigde Hans van Rosini ons om de verkoop van onze woning met hem te doen. We hebben geen moment spijt gehad van onze beslissing. Rosini nam alle administratieve taken van ons over en handelde zeer professioneel de boekingen en huisbezoeken af. Op minder dan een week tijd was onze woning verkocht.
Joyce van immo Rosini heeft ons super geholpen ze heeft voor ons het perfecte huisje gevonden. Super service en ze zijn heel meelevend wij konden geen betere immo wensen ik kan ze alleen maar aanraden wij hebben ons droomhuis aan hun te danken. Nogmaals bedankt voor alles!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid