facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rose Studio

Rose Studio
Adres: 97 rue Saint Georges , Ixelles 1050, BE
Stad: Ixelles
Route: 97 rue Saint Georges
Postcode: 1050


Openingstijden

Maandag: 09:00-18:00
Dinsdag: 09:00-18:00
Woensdag: 09:00-18:00
Donderdag: 09:00-18:00
Vrijdag: 09:00-18:00

Recensies
Julie is een persoon met een overvolle energie, die de juiste en duidelijke vragen stelt. Ze is efficiënt en zo menselijk en zorgzaam. Coachen is trendy maar je moet nog steeds de persoon vinden met wie het matcht en die echt gemaakt is voor deze job. Julie is voor mij een van die mensen die op haar plek is en mensen met passie en professionaliteit begeleidt.
Gisteren was ik bij Julie bij de coaching discovery sessie. Ik was gekneusd. Inspirerende, gestructureerde, briljante en zulke positieve feedback van de coachees... echt een cadeautje luister- en verwerkingsefficiëntie.
Julie combineert "knowhow" en "knowhow". Ik was getuige van de prachtige resultaten die zijn "coaches" behaalden dankzij zijn welwillende, oprechte, spontane benadering, vol vrijgevigheid en professionaliteit.
Geweldige ontdekking en fantastische coach. Julie is attent en kan je begeleiden om je weg te vinden en betekenis te geven aan je keuzes. Ik raad ten zeerste aan!
Geweldige begeleiding! Een ervaring die me een langetermijnvisie, duidelijke doelstellingen en rust in mijn dagelijkse werk gaf. Bedankt julie!
Uitstekende begeleiding! Echte 5 sterren service! Dank aan "rOse experience" voor het ongelooflijke pad dat we samen hebben afgelegd...
Uitstekende begeleiding en begeleiding!
Ondersteuning en coaching ten top!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Rose Studio.

ıxelles archi̇tecten

openingstijden, locatie, vervoer. 97 rue Saint Georges kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Rose Studio adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Rose Studio. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Rose Studio delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Reyns/Luc Reyns/Luc 51 meter
De Codt/Jean De Codt/Jean 165 meter
Dellicour/Oswald Dellicour/Oswald 182 meter
Leleux/Christian Leleux/Christian 655 meter
de Callatay E. de Callatay E. 701 meter Geconfronteerd met de tekortkomingen van mijn chirurg en de vele opeenvolgende blessu...
Ralph Pip Ralph Pip 963 meter
Christophe Ternest Christophe Ternest 965 meter Enige tijd geleden hebben we hem ingehuurd voor een hervorming naar aanleiding van e...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid