facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Roosen Landscape

Info

ROOSEN LANDSCAPE bedenkt, schetst, ontwerpt en creëert heldere concepten voor jouw tuin- en/of landschapsvraagstuk ter plekke.

Geschiedenis

ROOSEN LANDSCAPE is een ontwerpstudio voor tuin- en landschapsarchitectuur, opgericht door Toon Roosen in 2013.

We schetsen, ontwerpen en creëren heldere concepten voor jouw tuin- en/of landschapsvraagstuk.
Wij geven doordachte en innovatieve antwoorden in de vorm van een advies, een schets of een definitief ontwerp. Het is mogelijk om met de ideeën zelf aan de slag te gaan of het concept een vervolg te geven, met een door ons volledig uitgewerkt ontwerp. Dit met begeleiding tijdens en na de uitvoering.

Concept :
We hanteren een interactieve werkmethode door ter plekke te ontwerpen, te schetsen en te overleggen. De plaatsgebonden sfeer opsnuiven, observeren en analyseren geeft verrassende inzichten. Voor deze ontwerp-ervaring hebben we een veldambulance omgetoverd tot een exclusief rijdend kantoor. Momenteel staan we in de natuur, hopelijk binnenkort bij jou.

Visie :
Elk ontwerp start met een doordacht concept waardoor verrassende ideeën vorm krijgen. Een tuin/landschap van de toekomst kan gezien worden als een evenwichtige interactie tussen de mens en zijn omgeving. We hechten daarom belang aan tuinen met een hoge sier –en gebruikswaarde in een unieke atmosfeer. We ontwerpen sierlijke pluktuinen, voedselbossen, eetbare parken & pleinen, eetbare speelplaatsen & bedrijfstuinen. We streven naar ingrepen die zorgen voor een veerkrachtig en zelf-onderhoudend systeem.



"We ontwerpen ter plekke smaakvolle ecologische landschapstuinen. #eetbaretuin #voedselbos #pluktuin #wildetuin #natuurlijketuin"

"We ontwerpen met ons mobiel kantoor ter plekke smaakvolle ecologische landschapstuinen. #ecologischetuin #eetbaretuin #voedselbos #pluktuin #fruittuin #wildetuin #natuurtuin"
Adres: Natendries 1, 9700 Oudenaarde
Telefoonnummer: 0032(0)479310994
Stad: Oudenaarde
Route: Natendries 1
Postcode: 9700


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bessems Staalarchitectuur Bessems Staalarchitectuur 3 km ontwerp van staalskeletwoningen
Vandevelde Tuin- en Landschapsarchitect Vandevelde Tuin- en Landschapsarchitect 4 km Vandevelde tuin-en landschapsarchitect is een ontwerpbureau voor de landschaps- en tu...
Recensies
We kregen een plan dat onze verwachtingen overtrof. Eerst een analyse van hoe het vroeger was met heel oude en recentere kaarten, wat er nog mogelijk is met de bestaande bebouwing en verharding en wat mag in het woongebied. We hadden veel wensen wat we met dit 2400m2 stuk grond wouden doen en dit werd samengevoegd in een natuurlijk geheel. 2 weken later nu en we willen nog niets aanpassen dus wellicht gaan we het gewoon zo uitvoeren : Hartelijk dank!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid