facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Roosen Dendermonde

Roosen Dendermonde

Info

Polo Ralph Lauren/Etro/Moncler/Pt01/Jacob Cohen/Fay/Hugo Boss/7famk/Acqua Di Parma/Mc Alson/stone island/herno

Adres: Brusselsestraat 11, 9200 Dendermonde
Telefoonnummer: +3252397773
Stad: Dendermonde
Route: Brusselsestraat 11
Postcode: 9200



op zoek naar gerelateerd: Herenmode Dendermonde
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Caztan Caztan 50 meter Topzaak met ieder seizoen mooie collecties! Klantvriendelijkheid is bij hen prioritei...
Recensies
Deze winkel gebruik ik vaak als voorbeeld van hoe het niet moet. Welk effect vooroordelen kunnen hebben op klanten. Ongeveer jaar geleden hier binnen gewandeld op zoek naar een wit hemd. U moet weten, door mijn werk kleed ik mij in de week gekleed, in mijn vrije tijd doe ik altijd de meest comfortabele kledij aan. Ik was die dag op zoek naar een net wit hemd, op mijn een vrije dag, dus kaptrui aan, jeans aan, kortweg comfy outfit. De bediende bekeek mij al met een scheef oog bij het binnenkomen, toen ik een wit hemd wou passen weigerde de vrouw mij simpelweg het hemd te laten passen, let op, vrije tijd kleding betekent niet dat ik geen aandacht aan mijn hygiëne besteed, integendeel. Ik vroeg naar de reden, en die reden liet mij direct de winkel verlaten en nooit of te nimmer nog terug te komen. Dit was toch een duur hemd volgens de vrouw, zij voegde eraan toe dat je dit moet kunnen betalen alvorens dit te mogen overwegen... Deze winkel heeft mij heel slecht behandeld en zijn daarbij ontzettend slecht in het inschatten van wat een klant kan en wil betalen voor zijn kledij. Jammer voor Roosen, goed voor de concurrentie in Dendermonde.
Super vriendelijk, altijd een gevoel van welkom zijn! Super boetiek kleding de mannen, al jaren klant, en gaan dat dan ook blijven!
Stijlvolle winkel, met vriendelijk en behulpzaam personeel. Sommige accessoires wel aan de te dure kant.
leuke winkel & zeer vriendelijke mensen! Nathalie & Jurgen! Zijn toppers!
Mooie winkel met vriendelijk en behulpzaam personeel.
Prachtige herenkleding en vriendelijke bediening
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid