facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Roos de Krom EDELSMEEDKUNST & JUWEELONTWERP

Roos de Krom EDELSMEEDKUNST & JUWEELONTWERP

Info

Unieke handgemaakte sieraden

Geschiedenis

In mijn atelier in de Hortensiastraat te Houthalen ontwerp ik, in samenspraak met u, unieke sieraden, waarna ze volledig met de hand gemaakt worden in goud of zilver.
Hierdoor is elk juweel gepersonaliseerd en uniek. Kom gerust eens langs om vrijblijvend kennis te maken met de collectie.



"Het atelier is open na afspraak.Een afspraak kan je maken via de website."
Adres: Hortensiastraat 28, 3530 Houthalen-Helchteren
Telefoonnummer: 0483656031
Stad: Houthalen
Route: Hortensiastraat 28
Postcode: 3530



op zoek naar gerelateerd: Juwelen Houthalen, Www roosdekrom be
Recensies
Zeer aangename vrouw! Je ziet echt dat ze haar job met veel passie uitvoert en dat merk je ook aan de mooie juwelen die ze maakt. Ik had al oorbellen van Roos en sinds gisteren ook een prachtige saffieren ring. Mij zie je zeker nog terug!
Unieke en zeer goed afgewerkte juwelen. Een aanrader voor wie op zoek is naar een echt uniek cadeau!
Wij mochten dit weekend onze trouwringen in ontvangst nemen bij Roos. Van het eerste contact, tot het pasmoment, tot de levering van de ringen zijn wij erg aangenaam verrast en hebben we enkel lovende woorden voor haar service, deskundigheid en de aandacht die Roos aan haar klanten besteedt. We hopen op een onvergetelijke trouw, en daar heeft Roos alvast een enorme bijdrage aan geleverd! 100% aanrader. Groetjes, Fabio en Sirin
Super lieve en -wauw- kundige edelsmid. Ze heeft mijn man goed geholpen met het zelf samenstellen van de verlovingsring die zij voor ons maakte. Een persoonlijke 'echte' aanpak met prachtige juwelen als resultaat!
Roos maakt prachtige juwelen. Ze heeft een eigen collectie waarin ieder naar zijn budget een mooi stuk kan vinden. Daarnaast is ze steeds bereid om maatwerk te maken rekening houdend met je persoonlijk verhaal, je smaak, budget. Maatwerk wordt snel gemaakt, Roos respecteert de afspraken rond timing. Zo heeft Roos voor mij enkele stukken gemaakt om mijn overleden zoontje te herdenken. Ze heeft haar hart en ziel in deze stukken gelegd en ik zal ze voor de rest van mijn leven kunnen koesteren en zo mijn zoontje herdenken.
Via mijn dochter bij haar terechtgekomen. Een zeer vriendelijke dame die keuze zat heeft. Hiervoor doe ik graag wat kilometers. Het is gewoonweg TOP en een AANRADER!
Heel vriendelijke jonge juwelenontwerpster... Prachtige sieraden... Prima vakwerk... Geeft ook goed advies!
Prachtige oorbellen laten maken! Echt wat ik wou! Een super madam met gouden handen, nog nooit zo een vakwerk gezien. Echt geweldig. Het volgende bezoek zal voor een ring zijn
Zeer warme en vriendelijke ontvangst door Roos in de winkel. Echt mooie handgemaakte juwelen. Veel keuze in de winkel aanwezig en ook bestellen op maat is mogelijk. Zeer mooie en correcte website die up to date is. Zeer goede uitleg en advies van deze kunstenares gekregen. Top!
De ringen van je dromen laat je ontwerpen bij Roos! Wat zijn we blij met onze kersverse huwelijksringen. Roos is een kei in haar vak en denkt graag mee over het ontwerp dat je wil. Prijs - kwaliteit gegarandeerd en daarbij is Roos ook nog eens erg flexibel en verloopt alle communicatie soepel en snel. Aanrader!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid