facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rooftoptravel

Rooftoptravel

Info

ROOFTOPTRAVEL.BE verhuurt en verkoopt daktenten voor alle types wagens.
Wij zijn officieel verdeler van het Australische kwaliteitsmerk Sheepie.



"Rooftoptravel biedt daktenten aan voor elk type auto. Koop of huur je daktent met onze comfortabele matrassen, persoonlijke service en handige extra's. Beleef het daktentreizen bij ons!"
Adres: Kazerneweg 2, 9770 Kruishoutem
Stad: Kruishoutem
Route: Kazerneweg 2
Postcode: 9770



op zoek naar gerelateerd: Auto met tent, 1 persoons daktent, Welke daktent kopen, Dare To Be Different huren, Daktent Renault Kangoo, Fjordsen daktent, Daktent maken, Jeep met daktent huren België
Recensies
Enkele weken geleden zijn we van Hasselt naar hier gereden om een daktent te huren. Het was een heel eindje rijden voor ons maar zeker de moeite waard! De daktent stond op onze auto in no time en we kregen voldoende uitleg van de uitbater! Wij hebben een week rond gereden met de daktent op ons dak, en het was een heel positieve ervaring! Als we nog eens een daktent zouden huren, zal het zeker hier zijn!
Michael en Thomas zijn twee super enthousiaste ondernemers en nemen uitgebreid de tijd om je van uitleg en demonstratie te voorzien. Ook in de dienst na verkoop zijn ze super correct en reageren ze snel.
Ons eerste keer met daktent weg ,gelukkig kregen we heel goeie uitleg! Zeer vriendelijke behulpzame mensen echt een aanrader!
Zeer vriendelijke en snelle service. Ze luisteren naar wat je zoekt en gaan samen op zoek naar de ideale daktent voor jouw wagen.
Ik ben van leuven naar deze shop gereden voor de goede tweedehandsdeal. Daarbovenop ook nog eens uitgebreide en professionele uitleg! Top!
Wij waren op zoek naar een alternatieve manier om langere tijd te kunnen reizen. Ondertussen zijn wij helemaal fan van het concept van een daktent dankzij het deskundige advies van Michael en Thomas. We hebben het ondertussen ook al eens uitgeprobeerd in de wind en de regen. Het is heel degelijk materiaal en de montage en demontage verliep super vlot. Rooftoptravel is een jonge en dynamische onderneming die nog heel veel ideeën in petto heeft. Wij kunnen Rooftoptravel alleen maar aanbevelen!
Vriendelijke service, snelle respons! Rooftopzaak!
Veruit de beste klantenservice die ik ooit al gehad heb! In 2020 tientallen mails gestuurd om een daktent te huren, omdat voor mijn wagen het niet 100% duidelijk was of dit zou lukken, zéér goed geholpen. Helaas door covid-19 toen niet doorgegaan. Mij niks kwalijk genomen en steeds vriendelijk gebleven. Ruim één jaar later, zijn we gaan kijken om een daktent te kopen en op voorhand nog ééntje te huren, weer dezelfde vriendelijke service, super uitgebreide uitleg gekregen, totaal niet opdringerig en volledig vrij! Nadien nog verschillende mails gestuurd met vragen en steeds uitgebreid antwoord op gehad, terwijl we voorlopig nog steeds niks gekocht hebben wat er wel zit aan te komen, als onze nieuwe wagen toekomt. Echt duizend maal dank voor al jullie goede raad en hulp!
Zeer kwalitatieve en professionele dienstverlening! Leggen alles tot in detail uit en geen vraag is te veel. Je krijgt uitleg over alle soorten daktenten zodat je een keuze kan maken waarbij jij en je gezin zich goed bij voelen. Ben je niet zeker, dan kan je steeds eerst huren om daarna met een korting tot aanschaf van een daktent te gaan. En is het toch niks voor jou gezin, ''even goede vrienden''... Blijkt het toch iets voor jou is en er na aanschaf en levering gedaan werd van jouw tent, dan wordt de tent op je dak gemonteerd en krijg je een aangepaste uitleg over de tent en alle toebehoren aan de tent, aangevuld met alle ervarings tips en tricks. Een echte aanrader om bij deze gepassioneerde heren langs te gaan! Wij hebben onze daktent hier met veel plezier gekocht!
Super service, relaxed en cool, blij met nieuwe aankoop
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Rooftoptravel met het openbaar vervoer


Kruishoutem Trompestraat 110 meter
83
Kruishoutem Trompestraat 110 meter
450
Kruishoutem Trompestraat 140 meter
83
Kruishoutem Trompestraat 140 meter
450
Kruishoutem Groeneweg 290 meter

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid