facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ronn Mesotten

Ronn Mesotten

Info

Ronn Mesotten van Mesotten Academy deelt graag zijn financiële ervaring met jou. Schrijf je in voor een seminar of maak een afspraak!



"Dit zijn wij, uw Argenta-team Bilzen.Door voor ons team te kiezen, kiest u voor een dynamische familie. Een team dat het belangrijk vindt om met u te spreken en echt uw noden te leren kennen. Door onze persoonlijke, transparante en betrouwbare aanpak, kunt u op beide oren slapen als het over uw vermogen gaat, wat uiteindelijk de enige maatstaf is.Uw eerste aanspreekpunten zijn Lien en Bart, zij zorgen ervoor dat uw dagelijkse bankzaken tot in de puntjes geregeld zijn. Zij zijn ook uw redderin nood voor alles wat te maken heeft met schadeafhandeling en overlijdensdossiers. Daarnaast kunt u terecht bij Ronn, Dimitri, Soti, Ann en Bart voor professioneel advies over respectievelijk uw kredieten, verzekeringen en beleggingen."
Adres:
Stad: Bilzen



op zoek naar gerelateerd: Argenta Hoeselt
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Verzekeringen Thijs Myriam Verzekeringen Thijs Myriam 2 km Top mensen al jaren klant . Correct en eerlijk , vriendelijk
Recensies
Zeer bekwaam, vriendelijk adviseur "@Sotiri Gelou" die letterlijk - alles - tot in de puntjes met u meedenkt en uitwerkt. Zeer tevreden van de adviezen. Jammer van de drukke planning en telefonische bereikbaarheid.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid