facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rond Point

Rond Point

Info

Venez découvrir nos 700 bières Belges, +- 1500 alcools : Whisky, rhum, cognac, armagnac, vin, gin, calvados, etc Maintenant aussi 60 thés en vrac et acces

Geschiedenis

Venez découvrir, déguster, partager et offrir...

Votre spécialiste en bières et alcools sur Malmedy.

Plus de 730 bières belges, trappistes mais aussi des liqueurs, sirops, cocktails, whisky, rhum, gin, grappa etc...

Découvrez nos produits du terroir, paniers garnis et accessoires cadeaux...



"Magasin de 730 bières Belges avec 80 thés en vrac et accessoires. 1500 whisky, rhum, cognac, amaretto, gin, armagnac, calvados. Visitez notre site rond point Malmedy. spa, verviers, theux, waimes, liège,"
Adres: Avenue des alliés, 1, 4960 Malmedy
Telefoonnummer: 080/39.84.05 ou 0495/54.91.71
Stad: Malmédy
Route: Avenue des alliés, 1
Postcode: 4960


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Rond Point magasin
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Salon du vin et de la gastronomie Salon du vin et de la gastronomie 460 meter Vous trouverez sur cette page toutes les informations utiles et nouveautés de la 24èm...
Recensies
Ik plaatste een bestelling van verschillende bieren bij de webshop. Mijn bestelling werd snel bezorgd, maar er was een probleem mee: meerdere flesjes waren heel dicht bij de vervaldatum. Ik heb getracht de klantendienst hierover te contacteren op 3 verschillende manieren via e-mail, via het online contactformulier, en via Facebook, maar ik krijg geen antwoord. Ik wacht al meer dan 2 weken op een reactie! Inmiddels zijn de flesjes vervallen... Het feit dat quasi vervallen producten nog snel verkocht worden via de webwinkel en er vervolgens niet gereageerd wordt wanneer je beroep wenst te doen op de klantendienst, getuigt van weinig respect voor de klant en is mijns inziens onaanvaardbaar.
Heb alleen een paar sigaren gekocht, maar werd erg vriendelijk geholpen.
Geweldig assortiment en zeer vriendelijke eigenaar. Zelfs een proefglaasje bier gekregen
Veel keus uit o.a. bijzondere bieren en een uitstekende service!
Heel leuk winkeltje! Ze hebben een heel grote collectie bieren, een uitgebreid assortiment Whiskey's, rum, cognac etc. Als whiskyliefhebber vond ik, naast de bekende merken, behoorlijk wat minder bekende uitvoeringen. Ook verdelen ze sommige 70 cl flessen in kleine flesjes, zodat je voor een leuke prijs een proefflesje kunt kopen. Als er nog een deel in de fles zit verkopen ze die ook voor een gereduceerde prijs. Het personeel is heel aardig en toegankelijk en een deel spreekt Nederlands.
Oo een echte snoepwinkel maar dan met whiskey, andere sterke dranken en zo veel verschillende biertjes, mooie geschenkverpakkingen voor een kadootje Hier mag je wel proeven Zeer behulpzaam personeel
Groot aanbod aan bijna uitsluitend Belgische bieren, heel wat regionale bieren. Verder ook een groot aanbod aan sterke dranken whisky, rum,gin,likeuren,.... Als je het hier niet vindt, vind je het nergens. De uitbater is heel vriendelijk en kent zijn producten. Absolute aanrader wanneer je op zoek bent naar een drankenhandel in de buurt van Malmedy. Hier kom ik zeker nog terug!
Super winkel met een heel gaaf uitgebreid assortiment van alles wat genieten is. Een hele mooie whisky, rum, gin, bier collectie en lekkere sigaren. Zeer zeker een bezoek waard.
Enorm assortiment, verzorg uitgestald en zeer vriendelijke en behulpzame uitbaters. Een must voor de fijnproever van lokale Belgische bieren.
Ruim assortiment aan bieren, sterke dranken,...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid