facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Romence Kleding

Romence Kleding
"Dameskleding"
Adres: Vrijwilligersstraat 10, 2340 Beerse
Telefoonnummer: +32 14/612798
Stad: Beerse
Route: Vrijwilligersstraat 10
Postcode: 2340


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Nuyens Beerse Facebook, Nuyens Kleding Beerse, Cadeauwinkel Beerse, Romence Beerse openingsuren, Dameskleding Beerse, Phildar Beerse, Mamuze Beerse, Mamuze Beerse Facebook
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Coiffé Latté & Coiffé Latté Beauty salon Coiffé Latté & Coiffé Latté Beauty salon 91 meter super vriendelijk voor kinderen nemen echt tijd luisteren hoe jij het graag wil niet ...
Mamuze Mamuze 130 meter Hier wordt je altijd even vriendelijk behandeld. Top Anja!
Nuyens Nuyens 159 meter Mooie winkel, steeds wisselende collecties is diverse prijsklassen. Vriendelijk en be...
Madeau Madeau 192 meter De aller leukst winkel voor kinderen en baby kleding, prachtige bruisballen en access...
Aurélia webshop Aurélia webshop 750 meter Online kledingwinkel voor vrouwen
Kledingzaak Lynn Kledingzaak Lynn 2 km Wij zijn uw speciaalzaak in schooluniformen voor Maris Stella en Maria Gaarde. U kan ...
Recensies
Een jurkje kiezen op foto is niet altijd evident. Als je het merk niet kent, is de maathantering vaak een groot vraagteken. Daarom stuurde ik op zondag een e-mail met het verzoek om bijkomende informatie naar 'Romence'. Tot mijn grote positieve verrassing antwoordde de zaakvoerster, mevrouw Hilde Martens, diezelfde dag nog. Toen vervolgens bij het online bestellen een en ander verkeerd liep, kwam mevrouw Martens onmiddellijk met een haalbare oplossing en zie... vandaag, precies 5 dagen na mijn eerste contactname, werd mijn jurkje netjes door bPost afgeleverd. Ik ben niet alleen heel erg blij met mijn bestelling, maar ook met de welwillende bereidheid waarmee mevrouw Martens mij bij dit hobbelige 'bestellen-op-afstandproces' heeft begeleid.
De eerste keer dat ik daar kom met mijn vrouw. Vriendelijk mensen en veel keus.
Klein en gezellig maar met ruim aanbod. Hulpvaardige én vooral eerlijke eigenares!!! Iemand die goed staat met haa kleren is goede reclame voor haar zaak
Het is altijd fijn winkelen bij Hilde en haar team! Ze ontvangen je altijd met een glimlach en geven goed advies zodat je geen miskopen doet.
Heel mooie eigentijdse kledingzaak met een top eigenares die bijna dagelijks kleding tips geeft op Instagram! Zeker binnen stappen wanneer het weer kan!
Voor elke gelegenheid hangt er altijd wel een super mooie outfit! Als je het niet direct vind, helpen ze altijd met iets samen te stellen, en geven ze hun eerlijke mening.
Een toffe winkel met super leuke kleding. Je wordt er ook steeds goed geholpen. Ze zoeken je mee een leuke outfit tegen zeer schappelijke prijzen. Ik ga er steeds met plezier winkelen!!
Zeer toffe en mooie hippe kleding, mooie collecties en leuke merken . Voor ieders wat wils. Voor alle leeftijden. Wij vinden er altijd wel iets leuks. Super vriendelijke en vooral eerlijke bediening.
Zeer Verzorgde winkel met uitgebreide dames en kindercollectie’s. Voor iedereen wat wils! Correcte prijzen en vriendelijk en behulpzame medewerkers. Ook steeds mooie feestcollectie’s . Wij zijn fan !
Deze kleding winkel is top! Ruim aanbod voor zowel de kids als dames kleding. Top verkoopster, de dames helpen je altijd verder met de glimlach. Niets is teveel. Echt een plezier om te shoppen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid