facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Romberama

"Romberama is een jong bedrijf met de kennis en ervaring van een bedrijf dat al 35 jaar bestaat. Romberama, dé Amaryllis specialist, door steeds te zoeken naar en te werken met de nieuwste technieken en de beste teeltmethodes produceren en leveren we. U kan van alles bij ons beleven. Leuke bloemen kopen met 2 weken garantie, bedrijfsbezoek brengen, zo kan je de serre met amaryllis bezoeken en zoveel meer...Neem een kijkje op onze website en ontdek onze diensten! Contacteer ons gerust voor meer informatie."
Adres: Leiweg 20 , Loenhout 2990, BE
Telefoonnummer: 0497 53 63 26
Stad: Loenhout
Route: Leiweg 20
Postcode: 2990



op zoek naar gerelateerd: Bloemenkwekerij bezoeken, Solitair Loenhout trouw
Recensies
Zijn we eens gaan bezoeken met onze wandelclub het was daar een groot bedrijf waar ze amaryllis telen
Zeer gedreven baas kan zeer goed vertellen staat voor zijn zaak de moeite waard om te bezoeken
Prachtig bezoek. Professionele uitleg met humor en liefde voor zijn vak. Ik weet waar ik nu terecht moet. Amarylis zo een mooie bloem.
Deze voormiddag wijn en thee gekocht, eerste ontmoeting. Vriendelijke eigenaar, gezellige babbel, zaak verlaten met een glimlach! Groetjes aan de mama, tot de volgende Raf!
Knap ontvangst van uitbaters.Romberama is een ammarilliskwekerij met een thee en druiven plantage.We hadden er met een groep een dag uitstap gepland.Voormiddag thee en druivenplantage. Ik wist niet dat er zoveel tijd in gestoken werd voor men thee kon drinken.We mochten proeven van de zelf gemaakte thee en wijn.Daar s´middags een lekker en uitgebreid broodjes maaltijd genuttigd.S´namiddags een broodjes maaltijd gegeten.Nadien uitleg en rondgang gekregen over de ammarilleskwekerij.Uitleg werd ons gegeven door de oprichter van de zaak die dit met hart en ziel over vertelde.We verschoten allemaal hoeveel werk er ingestoken werd om zo´n knap eind produkt te krijgen van plant.Zeker een aanrader om langs te gaan.Kijk ook eensop de site van Romberama voor openingsuren en kosten verbonden aan rondgangen. Bedankt om op bezoek te mogen komen en dit alles aan zeer democratische prijzen.Thee,wijn en ammarillis kunnen terplaatse gekocht worden.
Vriendelijke ontvangst en moeite waard om te bekijken al die ammarilissen.
Zaterdag een prachtige samenkomst met de 65 jarige in een mooie locatie en deskundige uitleg gekregen van de eigenaar.
Leuke ervaring....zelf bloemen afsnijden. Kleindochter in de wolken van bananenbomen
Raf is een wereldgozer. Gepassioneerd over zijn producten en zeer veelzijdig. Mooie kwekerij met een unieke tropische tuin en een pracht feestlocatie. Raf is amarylliskweker, theekweker, wijnboer en gastheer. Hoe veelzijdig wil je het hebben? Een dikke aanrader!
Indrukwekkend mooie tropische serre. Vriendelijke behulpzame mensen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid