facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Romano Landen

Adres: Stationsstraat 36, 3400 Landen
Telefoonnummer: +3211832169
Stad: Landen
Route: Stationsstraat 36
Postcode: 3400



op zoek naar gerelateerd: Pizzeria Romano, Restaurant Landen, Pizzeria romana komen, Pizza Romana recept, Kebab Landen, Pizzeria Sint-Truiden, Pizzeria Hannut, Pizzeria in de buurt
Recensies
Lekkere pizza en snelle bediening.
Super vriendelijk, super service en super lekker voor een hele mooie prijs. Zeer tevreden en we gaan er zeker nog terug
Lekker, grote keuze, eerlijke prijzen, super vriendelijke mensen
Zeer lekker eten, super professioneel
Zeer goed ontvangst, vlotte bediening. We zaten in een goede sfeer voor een goede prijs! Perfect voor een snelle hap. Rijkelijk goed gevuld bord!
Lekkere pizza en ook heel lekkere escalope!
Sinds verscheidene jaren ben ik een onregelmatige klant van de pizzeria Romano, door al de jaren heen ongeveer 15 ben ik nooit ontgoocheld worden door de kwaliteit en de service van deze pizeria, hopelijk kunnen we binnenkort weer gezellig binnen eten en genieten van al de prachtige menu's die er worden gepresenteerd !!
Enkel pizza afgehaald. Voor de eerste maal hier besteld. Ik heb al veel betere pizza gegeten. Redelijk vettig en een zeer zachte bodem en korst. Jammer, voor verbetering vatbaar.
Zeer lekkere pizzeria! En als ik een pizza mag aanraden: Pizza Salvatore
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid