facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Romain Roquette

Romain Roquette
Adres: Nederkouter 7, 9000 Gent
Telefoonnummer: 0475000000
Stad: Ghent
Route: Nederkouter 7
Postcode: 9000


Openingstijden

Maandag: 11:30 - 15:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
PLUS+ PLUS+ 288 meter Ik was op zoek naar een warme maaltijd voor het middageten, maar aangezien ik tot 14u...
Picadeli Picadeli 432 meter
Fitchen Fitchen 436 meter Lekkere bowls, maar de porties zijn erbarmelijk klein geworden. Je gaat met honger va...
Evelyn’s Evelyn’s 545 meter Heerlijke broodjes die je zelf kunt samenstellen voor een redelijke prijs. Vriendelij...
Delilunch Delilunch 635 meter Lekkere broodjes die goed belegd zijn, super vriendelijke eigenaar.
Sobo.Salad Sobo.Salad 637 meter Super lekker! Smaken zitten goed, salade met de nodige bite en het zijn perfecte port...
Fitchen Fitchen 736 meter
Lunchbar Manon Lunchbar Manon 829 meter Heerlijke gezonde gerechten in deze pop up lunch bar. Beperkte kaart, maar de twee ge...
Oh My Poké Oh My Poké 879 meter Heerlijk & gezond ! Zeker een aanrader Gevarieerde menukaart. Mogelijk om de bo...
BOON BOON 907 meter Lekker vegetarische keuken in een mooi kader en vriendelijke bediening. Ik at de Quic...
Zukini Salad Bar Zukini Salad Bar 1 km Zukini is een innovatieve saladebar-concept waar healthy fastfood (of fast fresh) aan...
Hierbas Hierbas 1 km Heel lekkere slaatjes! Mooie porties en originele combinaties. Alleen jammer dat er ...
Hola Food Hola Food 2 km Gezellig locatie. Vriendelijke bediening. 3 hot wrap en 1 soep besteld. Ik had een ma...
Recensies
Lekkere salades ! Hou van het gezonde concept, leuk ingericht, snelle hap en goed geprijsd. 1 minpuntje is misschien de locatie, niet zo gezellig om er in de zomer te zitten met de deuren open aangezien de tram er dikwijls voorbij dendert en er veel wagens passeren en je er kort bij zit. Verder top service, vriendelijke staff leveren ook aan huis/kantoor en is ook een aanrader !
Gezondheid is het hoogste goed én dat hebben ze goed begrepen bij Romain Roquette. De inwendige mens zoekt naar versterking en spijtig genoeg grijpen we makkelijk naar teveel suikers en veel te hartige spijzen. Toen ik in het Quantum Building terecht kwam via mijn werkgever was ik aangenaam verrast dat ik bijna verplicht werd om gezond te eten. Ik paar het nuttige aan het aangename en de Dampoort biedt nu een zeer gezonde corner waar je super lekkere salades die effectief energie geven! kunt benutten aan een eerlijke prijs ze vullen écht!. Bovendien verbrand ik als massagetherapeut heel veel calorieën en voilà ik heb de ultieme oplossing gevonden bij Romain Roquette! Pluspunt ook is dat je je slaatjes op voorhand kan bestellen om later mee te nemen.
Echt lekkere slaatjes en zeer vlotte bediening! Tegen een redelijke prijs, 8 euro voor een kleine portie en 12 euro voor een grote. Je betaalt wel 1 euro extra om je slaatje ter plekke op te eten. Aanrader.
Leuk lunchconcept.. de salades eerlijk, correct.. prijs/kwaliteit zit goed. Aangenaam kader voor een snelle lunch. Personeel bedient je met de glimlach! Een mindere ervaring voor ons was de hangtafel en de barkrukken zitten echt niet makkelijk dit is natuurlijk persoonlijk.
Vriendelijk personeel! Ook als je vraagt wat hun lievelings slaatje is . Gezellig interieur, lekkere grote salades. Dus als echte foodie kom ik hier zeker terug. Één van de beste saladbars van Gent.
Heerlijke saladbar met vriendelijke mensen en een hip interieur. Zo ben ik er ooit mijn bankkaart vergeten en heeft de man achter de kassa mij keurig een berichtje gestuurd om me te verwittigen, minuten na het voorval!
Een topservice door de RRRR= de Romain Roquette Rescue Rangers Maxime, Mathieu, Brecht en daarbovenop overheerlijke salades gemaakt met verse kwaliteitsproducten. Een must try, de healthy take away!Van de soep over de gezonde dranken naar de salade, stuk voor stuk hoogvliegers. Een voordeel is dat je ervan kan blijven eten zonder je schuldig te voelen tegenover jezelf, je lijn of je lichaam. Een tip : er worden geen tafels gereserveerd en de bestellingen zullen binnenkort ook via de website kunnen gebeuren. Doe zo voor Rangers !!!
Lekker, gezond, heel betaalbaar en gezellig zitten. Grote porties zijn echt heel groot. Restjes worden ingepakt om mee te nemen.
Lekkere en originele salades aan een goeie prijs. Leuk interieur en vriendelijk personeel
Heel lekker salades, zeer vriendelijke personeel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid