facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rollex parketvloeren

Rollex parketvloeren

Info

Reeds 75 jaar ervaring met het plaatsen van parketvloeren en herstellen van bestaande parketvloeren. Rollex plaatst,hersteld,onderhoud alle houten vloeren.

Geschiedenis

Houten vloeren, terrassen

Adres: Kanadastraat 19, 2860 Sint-Katelijne-Waver
Telefoonnummer: 015201549
Stad: Sint-Katelijne-Waver
Route: Kanadastraat 19
Postcode: 2860



op zoek naar gerelateerd: Rollex Rollen
Recensies
Eric geeft geduldig uitleg over de verschillende soorten houten parket. Je kan ook rustig nog eens teruggaan als je moeilijk kan beslissen, hij pusht niet. Ben heel tevreden over mijn parket en over de bekwame plaatsers.
Erg slechte service! Die eigenaar Eric belooft van alles, maar dat zijn enkel woorden geen daden! Al meer dan een half jaar geleden is hij bij ons langs geweest om metingen en dergelijke te doen, zodat hij een prijs offerte kon opstellen. De begin periode van de werken was dan ook afgesproken, maar geen concrete. Hij zei dat hij nader de tijd een exacte datum kon geven. 3 maanden later,.. nog steeds niks. Als ik hem belde nam hij niet op en belde hij niet terug. Ook duurde het dikwijls een week voordat we antwoord kregen op onze mails. Hij begon ook plots onnodige privé vragen te stellen! Komt erop neer dat hij het startdatum telkens opzij schuivende en met allerlei leugens afkwam. Hij zou eerst in januari beginnen en op het einde schoof hij het zo ver tot eind augustus! Hij geeft andere privé dingen en klanten onnodig prioriteit! Ook was hij na een tijd erg onbeleefd aan het worden! Toen ik daarna 2 andere parket bedrijven contacteerde, zag ik ook dat hij financieel veel te veel vraagt! Één en al SCAM!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid