facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rolle Bolle

Info

Olle Bolle rolt naar je toe



"Een originele lunch en ijsbar, dagelijks een wisselende dagschotel. een Rock en Roll ijssalon te Willebroek, 8 unieke smaken!Tijdens Corona:Je kan terug zitten maar plaatsen zijn beperkt dus reserveren is sterk aan te raden ."

"Een originele lunch en ijsbar, dagelijks een wisselende dagschotel. een Rock en Roll ijssalon te Willebroek, 8 unieke smaken!Tijdens Corona:Je kan terug zitten maar plaatsen zijn beperkt dus reserveren is sterk aan te raden ."
Adres: Mechelsesteenweg 130A, 2830 Willebroek
Telefoonnummer: +32473644070
Stad: Willebroek
Route: Mechelsesteenweg 130A
Postcode: 2830



op zoek naar gerelateerd: Olle Bolle Facebook, De Poutrel Willebroek, Afhaal Willebroek, Bistro Willebroek, Willebroek lunch, Tavernes Willebroek, Brunch Willebroek
Recensies
Lekkere ribbetjes met wedges! Pannenkoek olle Bolle is heerlijk. Goede prijs kwaliteit. Zeker waard om terug te komen.
Eten was lekker. Goede en vlotte bediening. Het interieur oogt een beetje kil maar is oké.Eten: 4/5
Waren wat te laar,maar toch nog vriedelijk bediend.Eten: 5/5
Het eten was zeer lekker en vriendelijk beding en zeker niet duur.
Lekker vers én mooi gedresseerd. Supervriendelijke uitbaters! Zeker een bezoekje waard.
Prachtig, een mooie mix van klassiek en modern que interieur. Een lekkere Belgische keuken: eenvoudig goed! De bediening is er in orde. Het voordeel is dat het een kleine zaak is en dat de kok mee in de gelagzaal zit omdat het een open keuken is. Persoonlijk niet mijn stijl maar wel een heerlijk eerlijke keuken. Als ge wilt kunt ge op zijn vingers gaan staan kijken. Zelf heb ik er de rundsburger Forestière met steppengras gegeten. Zeer lekkere saus en een mooie magere hamburger. Meestal eet ik graag verse groentjes maar deze keer miste ik ze pas nadat mijn maaltijd zo goed als op was. Het was dus veel te goed om ergens over te gaan klagen want de prijzen zijn nog niet overdreven.
Al verschillende keren bij Olle bolle gaan eten steeds heel lekker, verzorgd en met een vriendelijke bediening. Gisteren voor de eerste maal de dagschotel als meeneem maaltijd besteld. Bestelling stond klaar op afgesproken uur. Dus gewoon oppikken en thuis op een bord en smullen maar. We hebben allemaal genoten van een super lekkere maaltijd. Bedankt we gaan van deze dienst vast en zeker nog gebruik maken.
vandaag eten gaan afhalen bij Olle Bolle. Luikse balletjes met salade rosti Black agnus steak met salade peperroomsaus en zelfgemaakte frietjes. Alles was zeer lekker. En nog lekker warm als we thuis waren. Doe zo voort.
Super ijs en altijd super ontvangst, ook na heropening na lockdown. Lunch nog niet geprobeerd, maar ijs wel! Grote bollen en lekkere smaken. Hier komen we graag en regelmatig terug!
Fantastisch adresje, heerlijke gerechten, goede service en geweldige ijsjes. Aanrader voor gezinnen met kinderen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid