facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rol-elek

Info

Rol-elek Specialist zonweringen, Raamdecoratie & gordijnen, Terrasoverkapingen, Carports, Sectionale poorten, Rolluiken, screens, Sier & klapluiken.

Adres: leuvensesteenweg 241, 3390 Tielt-Winge
Telefoonnummer: 016633175
Stad: Meensel-Kiezegem
Route: leuvensesteenweg 241
Postcode: 3390


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Rolelek openingsuren, Rolelek review, Zonwering Rol, Harol terrasoverkapping, Rolluiken Leuven, Rol overkapping, Screens Leuven, Zonwering Tienen
Recensies
Een bezoek was genoeg om nooit meer terug te keren!
Top service, zowel voor als na verkoop!
Prima samenwerking en werfbezoek, snel een offerte gekregen met een goeie prijs vergeleken met sommige andere aanbieders. Door omstandigheden zijn we niet met Rol-elek verder gegaan, maar dat had op zich niets te maken met hun professionaliteit en vakkennis om de klant te helpen. Zeker aan te raden dus.
Vertrouw de nieuwe zaakvoerder niet...hij is een ramp in alles!
Zeer aangename mensen, correcte info en prijzen.
We bestelden 3 grote rolluiken. Voor ons hadden zij de beste prijs/kwaliteit. De wachttijd was redelijk lang corona, het contact met de firma verkoper, inplanner,... was dik oké en de vakmannen die het kwamen plaatsen waren erg bekwaam en werkte snel en netjes. Wij raden hen aan.
Verkopen is één ding, service bieden een ander naverkoop.
Vriendelijk ontvangen door enthousiaste verkoper zaakvoerder? die gewillig alle uitleg gaf.
Een aantal ramen laten uitrusten met zonnewering screens. Duidelijke en deskundige uitleg en demo gekregen in de toonzaal. Ik ben zeer tevreden met het uiteindelijke resultaat.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid