facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Roevens

Roevens

Info

Roevens is dé specialist in tegels en tegelwerken. Met meer dan 70 jaar ervaring zijn wij uw logische partner.



"ROEVENS is dé specialist in tegels, tegelwerken, marmer en natuursteen. Met meer dan 70 jaar ervaring zijn wij uw logische partner in het verwerken, leveren en plaatsen van tegels en plaatmaterialen.ROEVENS is een familiebedrijf van 3 generaties, waar de 4de generatie klaar staat. Van vader op zoon is vakkennis doorgegeven alsook regelmatige opleidingen en korte opvolging van de nieuwste trends zorgen bij ons personeel voor een optimale kennis van het “vloerders/steenkappers”-vak. Dus voor vakmansschap en moderne technieken bent u bij ons aan het juiste adres."
Adres: Witvenstraat 163, B2940 Hoevenen, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 036646091
Stad: Hoevenen
Route: Witvenstraat 163
Postcode: B2940


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Schlüter vloerverwarming ervaring
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Algemene Karweiwerken AKW Projects Algemene Karweiwerken AKW Projects 168 meter De beste karwei mannen, leveren heel goed werk.
Vloer,-en tegelwerken Vloer,-en tegelwerken 531 meter Renovatie - Vloer,-en tegelwerken Specialisatie badkamerrenovatie Binnenbepleistering...
Hoevens Maatwerk Hoevens Maatwerk 680 meter Interieurontwerpster - maatwerk - ontwerp op maat - advies & ondersteuning
Recensies
Vorig jaar hebben we een offerte aangevraagd om twee marmeren dorpels te laten plaatsen. De vertegenwoordiger was op het afgesproken uur niet aanwezig. Geen telefoontje, geen bericht, niks… Na telefonisch contact is hij toch enkele uren later verschenen. Na een week wachten op onze offerte heb ik telefonisch contact opgenomen... De offerte zou opgestuurd worden. Nog een extra week... geen offerte te zien... Wederom gebeld, dezelfde belofte maar tot op heden... niks. Ik heb dan die “kleine werken?” maar laten doen door een andere firma, en daarbij ook ineens de vloer van twee kamers laten vernieuwen… Geen aanrader dus...
Vorige review gelezen en wou toch even laten weten dat ik een andere ervaring heb met deze zaak. Ik heb na een week een offerte ontvangen en ondertussen is mijn vloer geplaatst. Ik kan alleen maar zeggen dat ik zeer tevreden ben over de persoonlijke service en kwaliteit van tegels Roevens.
Ik ben zeer enthousiast over Roevens Tegels, ik heb vanmiddag anderhalf uur gesproken met de zaakvoerder, wat een persoonlijke aanpak en service zeg!. Alles is me duidelijk uitgelegd en ik heb er ook onmiddellijk mijn tegels besteld. Way to go!
Vriendelijke dame die me hielp bij het uitzoeken van de juiste producten voor mijn blauwe stenen keukenblad.
De gedrevenheid om problemen op een eerlijke manier op te lossen, de klantvriendelijkheid van medewerkers, maken van deze firma, een firma om in de toekomst nog met samen te werken en aan te bevelen bij toekomstige klanten!!!!
Goede info, nemen de tijd voor u maar is niet op haar mondje gevallen love it Zeker een aanrader
Tof onthaal en zeeeer goede service.
Steeds paraat met raad en daad.
Hele goeie bakker
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid