facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Roelandt W. & Zonen NV

Roelandt W. & Zonen NV

Info

Wij zijn gespecialiseerd in tuinmachines, tuinmeubelen & hebben daarbovenop een eigen hersteldienst.

Adres: Brusselsesteenweg 337, 9230 Wetteren
Telefoonnummer: +3293690742
Stad: Wetteren
Route: Brusselsesteenweg 337
Postcode: 9230



op zoek naar gerelateerd: Tuinmachines Lede, Husqvarna Wetteren, Toro Wetteren, Kumetco, Tuinmachines gent
Recensies
Kundig advies bij aankoop, vakkundig helpen bij problemen met allerhande gereedschap. Zo paste Peter in een wip een kettingzaag van Husqvarna aan voor mijn zaag van Sthil. Prima gedaan.
Ruime parking en praktische winkel
Zeer onvriendelijk. Toen wij vroegen voor een betalingsbewijs à la kasticket of aankoopbon, kregen we te horen "Op den Bancontact sta alles". Heel jammer, want zo verliezen ze klanten... En het maken van een bon of aankoopbewijs lijkt me nu ook weer niet zo moeilijk.
Deskundige uitleg, goede service.
Ruim aanbod Husqvarna. Grote toonzaal.
Absoluut onvriendelijk en zelfs op het agressieve af. Ik ben nog nooit in mijn leven zo onvriendelijk en met zo weinig respect behandeld geweest.
Verschrikkelijke ervaring ; als je op zoek bent naar klantvriendelijkheid, beleefdheid en een korrekte behandeling, doe jezelf dan een plezier en surf even verder naar een ander tuincentrum, er zijn er voldoende.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid