facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rodrigues-Tegels

Info

Rodrigues-Tegels geeft u een uitzonderlijk aanbod in vloer-en wandtegels in alle genres en budgetten!Bezoek de volledige collectie in onze nieuwe showroom!



"Ons familiaal bedrijf helpt u bij de keuze van uw vloertegels, wandtegels, parket of zelfs laminaat. Keramische producten worden gebruikt voor alle toepassingen hetzij voor terras, zwembad of zelfs voor de uitbekleding van uw werktafel.Onze Showroom en adviseurs staan voor je klaar !Ben je geen doe het zelver? Wij helpen je bij je project en ontzorgen je van de levering en plaatsing van A tot Z !"
Adres: Antwerpse Steenweg 26, 9160 Lokeren
Telefoonnummer: 09 348 21 36
Stad: Lokeren
Route: Antwerpse Steenweg 26
Postcode: 9160


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Parket Lokeren, Lokeren bouwmaterialen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
IDA Doors IDA Doors 1 km Minimalistic aluminium interior doors for any interior design, manufactured in Belgiu...
Huis Van Het Kind Huis Van Het Kind 1 km Huis van het Kind, 9160 Lokeren.
Atelier Manus Atelier Manus 2 km Gewoon kwaliteit....
Bar Copine Bar Copine 2 km Heel trage service, na 15mins kwam de ontbijtkaart. De smoothies waren goed maar de p...
Residentie Ter Linden Residentie Ter Linden 2 km Mijn grootouders wonen in een flat ! Ze zijn heel tevreden. De bewoner staat daar cen...
Van De Velde Home Van De Velde Home 2 km Altijd op top originele interieur artikelen, professionele en persoonlijke service,...
Blokker België / Belgique Blokker België / Belgique 3 km Blokker NV heeft zich als missie gesteld om aan iedereen kwaliteitsvolle en betaalbar...
Meubelmakerij Stijn Verdonck Meubelmakerij Stijn Verdonck 4 km Zeer mooie plek om te bezoeken?
Podevyn-houtconstructies Podevyn-houtconstructies 4 km Podevyn Houtconstructies is uw vakman voor Interieurwerken & maatkasten, houtskelet &...
Interieur Wereld Interieur Wereld 6 km WOONDECORATIE EN BINNENHUISRICHTING: LIEFDE OP HET EERSTE GEZICHT
G-Build G-Build 6 km We zochten en vonden bij G-build een zeer betrouwbare bouwpartner voor onze ruwbouw. ...
Tiadesign Tiadesign 7 km Binnenhuisarchitecte met een grafisch kantje! Ik zet zowel jouw droomhuis op papier ...
Recensies
Het was die dag best koud. “Een tasje koffie voor mevrouw en meneer? vroeg ze en van die kilte buiten bleef binnen niets meer over. Elise antwoordde op onze vragen en bezorgdheden: efficiënt, empathisch maar to the point. “ We zullen eens kijken wat we jullie kunnen aanbieden!” stelde ze voor en rolde 4 enorme schuiven met vloertegels voor ons open. “Deze vind ik wel mooi, maar deze past ook goed bij de deuren” opperde mijn vrouw. Ik bekeek de hele conversatie vanop afstand. De voor- en tegens werden besproken . “Voel eens aan het oppervlakte van zo’n tegel. Je schuift er niet zo gemakkelijk op uit.” wist Elise. “ We nemen deze!!” besliste mijn vrouw en ik kwam plots weer in het stuk voor. “ Nu nog de kleur van de voegen kiezen, mevrouw!” besloot Elise en ik… ik schoof weer naar de achtergrond. Elise draaide de kleurenstaafjes in het mapje om. “ Dan weet ik straks exact wat jullie kozen” verduidelijkte ze. Heerlijk efficiënt!! We hebben genoten van haar 5 sterren aanpak. Knap! Op en top professioneel! Elise en Jimmy we wensen jullie toffe eindejaarsfeesten. Bedankt!!
Super bedankt, Saskia voor de aangename ontvangst en deskundige uitleg! De manier waarop je ons hebt bijgestaan bij het oplossen van ons probleem verdient een dikke pluim! Je bent goed bezig .
Uitstekende begeleiding gehad bij de keuze voor de tegels en laminaat in onze woning. Ook stipte levering van de materialen op de afgesproken datum op de werf. Kortom... Top service!
Wij zijn zeer tevreden van onze vloeren en badkamertegels. Deze zijn al geplaatst super mooi! Bedankt voor de goeie service.
Wij zijn hier heel hartelijk ontvangen door Saskia! We konden geen vraag te veel stellen en alles werd met heel veel enthousiasme verduidelijkt. Top team!
Zeer correcte info ontvangen, goed geholpen. Wij gaan tevreden buiten
Prachtige winkel en uitgebreid aanbod van tegels, parket,.. De zaakvoerder heeft kennis van zaken en helpt je meteen. Bedankt Manuel voor de goede service komen zeker nog terug!
Top kwaliteit beste tegels correct
SUPER GOEDE VLOERMAT IN DE TEGELS VERWERKT OP HET TERRAS !! GOEIE KWALITEIT !!
Super vriendelijk en goeie begeleiding gekregen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid