facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rodenbach UK

Info

Things are not always what they seem. Take Rodenbach, for instance: despite its dark looks, it is a surprisingly light and fresh beer. So let’s raise our glass to the unexpected.

May it never cease to surprise us

Adres:
Telefoonnummer: +441283507970
Stad: Roeselare



op zoek naar gerelateerd: Brouwerij Rodenbach bezoeken, Lumineuze Nachten Rodenbach, Rodenbach bier, Rodenbach geschiedenis, Brouwerij Rodenbach Roeselare, Rodenbach Roeselare licht, Rodenbach Roeselare feestzaal, Rodenbach logo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rodenbach Rodenbach 33 meter De lumineuze nachten ... Heel mooi gedaan, maar de groepen waarmee je binnen wordt ge...
Zwaan9 Zwaan9 1 km Brouwerij Zwaan 9
Triporteur Beer by BOM Brewery Triporteur Beer by BOM Brewery 3 km Ondanks het feit dat de brouwerij enkel open was om een groep te ontvangen en wij da...
Bram's Brewery Bram's Brewery 3 km Ongelooflijk enthousiasme! Brouwer met kennis en passie!
Wuk Wuk 44 km De Brouwmoaten stellen WUK Blond+ voor. Dit is een goudblond, hoppig bier van 8% vol ...
Recensies
De lumineuze nachten ... Heel mooi gedaan, maar de groepen waarmee je binnen wordt geloodst waren aan de grote kant, de uitleg wat te langdradig op momenten en als afsluiter een bonnetje om een blikje 15 ml op te gaan halen. Dit enkel voor volwassenen. De kinderen kregen niets. Een gemiste kans want het evenement kost is toch aan de prijzige kant.
De Lumineuze Nachten meegemaakt. Heel mooi gedaan! Duidelijk verteld, prachtige belichting. Tot in details gemaakt: vb weerspiegeling vd figuren. Dé max! Ook een drankje nuttigen na afloop is mooi meegenomen om nog wat na te praten. De brouwerij waar het evenement doorgaat, ligt op wandelafstand van het station en van het centrum, van de winkelstraat. Parkeren is makkelijk onder het station.
De Lumineuze nachten: te duur voor wat het is. Een rondgang met een langgerekt verhaal op een domein met hoge gebouwen. Plots, midden in het het historische verhaal stopt het met een vermelding de rest is voor volgend jaar. Mensen die van ver komen blijven op hun honger zitten en mogen volgend jaar nog eens komen voor deel 2 en daarna ... Niets over het bier of brouwproces zelf. Binnenin enkel eens door een stockageruimte gelopen en dat is het. Een correct getapte Rodenbach in het juiste glas ipv een saai blikje bier van 15ml had ons meer gecharmeerd. Kortom veel centen voor een povere bedoening. Zou me verwonderen dat het bedrijf dit zelf zo voor ogen had PR gewijs.
Lumineuze nachten: Mooie projecties, personages lopen soms wel wat houterig en lang rond zonder doel en sommige worden op voorwerpen vervormd geprojecteerd. Dit terwijl de ramen en deuren mooi uitkomen. Een mooi begin met licht- en rookeffecten. Tijdsloten worden niet gevolgd, dus als je op tijd komt moet je nog een half uur wachten. Hadden toch wel wat wandeling verwacht, maar je blijf echt vooral op 1 binnenplaats. Hier verplaats je je naar verschillende muren, je hoort de verschillende verhalen ook door elkaar, wat spijtig is. Op het einde krijgen de volwassenen een klein blikje Rodenbachinkom 17 euro, voor de kinderen is er niets terwijl die ook wel 12 euro betalen. De climax op het einde is ook teleurstellend, om de rest van het verhaal te weten moet je volgend jaar maar terugkomen. Kortom een ervaring rijker maar er zijn betere familie-activiteiten.
De Lumineuze nachten: knap om eens te zien maar eerlijk gezegd heel duur. €17 per persoon en als afsluiter een bonnetje om een blikje Rodenbach Fruitage van 15ml te ontvangen en als ze dachten dat je een kind was geen bonnetje maar je mocht wel €17 betalen. De andere bieren kon je proeven mits betalen. Geldklopperij als je mijn mening vraagt.
Lumineuze nachten. Hadden er veel meer van verwacht. Geluid van de verschillende scenes en groepen loopt door elkaar. Verhaal stopt op laatste ook abrupt terwijl er nog ca 100 jaar moet volgen, blijkt dan voor volgend jaar te zijn. Opzet is goed en mooi gebracht maar allesbehalve gestructureerd.
Lumineuze nachten was best een teleurstelling. Ondanks het te reserveren tijdslot een heuse wachtrij. Spektakel was weinig boeiend. Vond het nogal snel in elkaar gestoken. Met een beetje extra moeite kon het zoveel beter. Eigenlijk betaalden we €17 voor een niet gekoeld blikje Rodenbach Fruitesse.
Ontgoocheld! Hoofdstuk 2 en 3 verstond je helemaal niet. De teksten liepen door elkaar. De brouwerij mocht op het einde toch wel een echte Rodenbach uitgeschonken hebben in een glas. Neen, het is ons niet bevallen.
Lumineuze nachten, mooi en indrukwekkend. Spijtig genoeg was het verhaal plots gedaan en blijf je verder wat op je honger zitten.
Hier geweest in 2003 de moeite om te bezoeken als je in de omgeving bent de cuvee' was heel smaakvol , heb ook nog es in Mechelen veel redbachs gedronken en die waren ook heel smaakvol maar ik denk dat ze die niet meer maken twas toch een smaakvol rood bierke
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid