facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rode Kruis Kalken

Info

Rode Kruis Kalken Facebook-pagina

Geschiedenis

Onze afdeling maakt deelt uit van Rode Kruis-Vlaanderen. Rode Kruis is een onafhankelijke vrijwilligersorganisatie die opkomt voor kwetsbare mensen in binnen- en buitenland.

WE HELPEN DICHT BIJ EN VER WEG

Rode Kruis is de grootste humanitaire organisatie ter wereld. Wereldwijd zijn we actief met meer dan 180 nationale verenigingen, 17 miljoen actieve vrijwilligers en honderdduizenden vaste medewerkers.

In Vlaanderen zijn er zo’n 250 lokale afdelingen. Door deze sterke verankering in heel Vlaanderen staat onze afdeling heel dicht bij de bevolking. Zo kunnen we noden snel opsporen en helpen.

ONZE VRIJWILLIGERS HELPEN

Wat we doen, is misschien niet altijd zichtbaar. Maar het betekent wel een wereld van verschil voor de mensen die op ons rekenen. We helpen op vlak van rampenbestrijding, zelfredzaamheid en bloedvoorziening.

We doen daarvoor maximaal beroep op vrijwilligers. Onze vrijwilligers helpen op verschillende manieren en zijn de spil van onze afdeling.

Adres:
Telefoonnummer: +32 9337 93 93
Stad: Kalken



op zoek naar gerelateerd: Bloed geven Kalken
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gezinsbond Kalken Gezinsbond Kalken 196 meter De Gezinsbond komt op voor een meer kind- en gezinsvriendelijke samenleving. Woon je...
MC De Ronkers MC De Ronkers 1 km Oudste motorclub van België!!! Opgericht in 1975, in Berlare. Nu zijn we, sinds de ja...
Speelplein Bokal Speelplein Bokal 2 km Super geëngageerde en enthousiaste speelpleinwerking!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid