facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rococò Gelateria

Rococò Gelateria

Info

Gelato - Sorbetto - Espresso

Geschiedenis

Gelato - Sorbetto - Espresso

Adres: Tramlaan 5, 1933 Sterrebeek
Telefoonnummer: 32486776204
Stad: Sterrebeek
Route: Tramlaan 5
Postcode: 1933



op zoek naar gerelateerd: Rococò Gelateria, IJssalon Zaventem, Rococo Gent, IJssalon Kortenberg, Rococo kenmerken, IJssalon Herent, IJssalon Veltem, IJssalon Leuven
Recensies
Zeer lekkere ijsjes. Niet zo'n uitgebreide keuze maar altijd vers. Personeel super vriendelijk. Buiten zitten op terrasje is mogelijk. Heel tevreden.
Smaak is hier allesoverheersend. Het ijs proeft puur. Divers aanbod aan smaken. Ook voor sorbet ijs. Veruit het beste ijs van de regio!
Hier hebben ze het lekkerste ijs dat ik al ooit gegeten heb.
Super lekker smeuïg ijs, mijn favoriet in België waarvoor ik graag een omweg maak. Uitstekende kwaliteit van producten. Vriendelijke mensen. Er is altijd wel parking in de buurt. Wel rekening mee houden dat je niet met Bancontact kan betalen en openingsuren checken.
Echt lekker ijs veel keuze smaken echt gezellig
Hele lekkere ijsjes ik kom hier heel graag, alleen als het die kale meneer is achter de toog is hij wel heel gierig met de ijsjes een bol is voor meneer een halve bol…
Zeer lekkere artisanaal bereide ijsroom. Zeker een omweg waard. Ook gepersonaliseerde ijstaarten op bestelling voor elke gelegenheid. Doe zo voort Jarrik, top glacier!
Lekker ijse, de chocolade is de beste. Lage prijzen. Heel goed.
Zeer lekker ijs.
Hoorntje met 1 grote schep mokka 2€ , hoorntje met grote schep vanille en grote schep mokka 3,5€, milkshake met 2 smaken naar keuze 4,5€. Ijs is lekker, bediening goed. je kan buiten zitten geen tafels. Opgepast, cash only is jammer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid