facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rocking Seats

Rocking Seats

Info

We deliver beautiful, high quality and timeless rocking chairs for a stylish nursery.
�Belgian brand
� shipping worldwide
Shop: www.rockingseats.com



"Rocking Seats creates timeless, elegant and high-quality rocking chairs."
Adres:
Telefoonnummer: 32 497232759
Stad: Sint-Katelijne-Waver


Recensies
Wij zijn superblij met onze Teddy rocker en het Snoozl vloerkleed! Beiden zijn van goede kwaliteit en ze passen perfect bij elkaar, kan zowel goed op een baby/kinderkamertje voor een jongen als meisje. Ik kreeg daarnaast snel en supervriendelijk antwoord op al mijn vragen, ik zou Rocking Seats iedereen aanraden!
Wij kochten onze stoel 2 jaar geleden en deze is nog altijd in perfecte staat. Prachtige afwerking en een beschermende laag over de stof heen is ideaal met een kleine baby. Een zeer grote aanrader! Na 2 jaar wordt deze nog steeds dagelijks gebruikt en als ons kindje te groot wordt, verhuizen we deze gewoon naar beneden.
Achter deze prachtige meubels zit een creatieve dame met een inspirerende ziel! Een echte aanrader om 1 of meer van haar producten in huis te halen!
Prachtige combinatie van stoel en poef in zacht rose. Kan niet wachten om hier samen veel tijd in door te brengen!
Prachtige stoelen, styling en foto's. Het plaatje is af!!
Super mooie schommelstoelen van hoogstaande kwaliteit!
Ik heb net een tweede stoel gekocht. Ze zijn geweldig voor verpleging en ontspanning met superkrachten om baby's in slaap te brengen. Ik raad ze ten zeerste aan!
Ik heb erover gedroomd en mijn Royal Rocker is gisteren aangekomen, ik vind het geweldig Het enige wat ik hoef te doen is fijne dagen comfortabel zittend door te brengen
Bij Rocking Seats vind je een prachtig assortiment, topkwaliteit en altijd uitstekende service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid