facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rock Shop Tournai

Rock Shop Tournai

Info

Votre magasin d'instruments de musique, accessoires, partitions,.. à Tournai.

Geschiedenis

Horaires:
Lu fermé
Ma 10h30-13h00 14h00-18h
Me 10h30-13h00 14h00-18h
Je fermé 14h00-18h
Ve 10h30-13h00 14h00-18h
Sa 10h30-13h00 14h00-18h

Rock propose également le prêt de matériel pour tout type d’événement dans la région. N'hésitez pas à nous contacter.

Adres: rue de la Tête d'Argent 3, 7500 Doornik
Telefoonnummer: 3269664999
Stad: Tournai
Route: rue de la Tête d'Argent 3
Postcode: 7500



op zoek naar gerelateerd: Omega be
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
G.Sound Street/shop Tournai G.Sound Street/shop Tournai 365 meter Vertaald door Google Niet juist ! Mijn bejaarde moeder heeft haar tv bij hen achterge...
Recensies
De deur van deze kleine winkel openen is het risico nemen om in de wereld van een muziekliefhebber te duiken. Geen paniek, hij zal je door deze ervaring heen loodsen en zoveel mogelijk vragen stellen om je naar een product te leiden dat bij je past. We maakten de reis en werden niet teleurgesteld. Ik raad aan.
Zeer goed advies, echt luisteren en antwoord op onze behoeften. Aanbevolen voor zowel amateur- als professionele muzikanten.
Geweldig welkom, goed werk geleverd, eerlijke prijzen. Ik raad aan !
Uitstekende verkoper, zeer goed advies. Aanbevolen. Kwaliteit op punt. Gelegenheid om plezier te hebben en een leuke tijd door te brengen. Een referentie voor mij! Voor alle soorten muziek. Echt geweldig.
Vier jaar geleden heb ik in deze winkel een prachtige tweedehands gitaar gekocht: een bijzonder instrument waar ik nog geen euro spijt van heb. Het bezoek aan de winkel was een van de leukste momenten waar ik goede herinneringen aan heb: ik werd er op een optimale en interessante manier geadviseerd. Mijn enige spijt is dat ik niet eerder een beoordeling heb gegeven. Ik ga ook terug voor een tweede gitaar.
heel erg goede ontvangst, en veel adviezen, kent het materiaal goed.
Altijd op de hoogte voor tips advies, Ik raad deze winkel ten zeerste aan!
Geweldige winkel. Zeer goed advies. Super vriendelijke eigenaar die ik ten zeerste aanbevelen.
Ik ben blij met de uitrusting die hij me heeft verkocht en mijn bestelling is snel aangekomen. En diverse praktische en leuke accessoires om al dan niet plezier te beleven aan de muziek.
De winkel is vrij klein ga daar niet heen om een ​​drumstel te proberen.. lol, maar verrassend genoeg kun je daar alles vinden! .. de manager is erg aardig, de prijzen zijn zeer correct! Bovendien variëren de producten van low-end tot high-end, genoeg om aan alle budgetten en eisen te voldoen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid