facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rocali's

Rocali's

Info

Voor een kadootje klein of groot alsook voor al je hobbybenodigdheden.
Fournituren, wol en katoen,
Kaarsen van A tot Z zijn onze specialiteiten
Strijk - en poetsdienst met dienstencheques
retouches aan democratische prijzen
Droogkuis

Geschiedenis

Voor een kadootje klein of groot alsook voor al je hobbybenodigdheden.
Fournituren, wol en katoen,
Kaarsen van A tot Z zijn onze specialiteiten



"Strijkdienst, verkoop wol , handwerk, verkoop en herstelling naaimachines, schoenenreparatie, droogkuis, retouches, gadget en geschenken"
Adres: Leuvestraat 2, 9320 Erembodegem, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0476796601
Stad: Erembodegem
Route: Leuvestraat 2
Postcode: 9320


Recensies
Deze website/eigenaar steelt patronen van ontwerpers past soms iets aan qua tekst. Verkoopt het dan ook nog in een pakket. Dit alles zonder toestemming/medeweten van ontwerpers. Hier geen haakpatronen/pakketten kopen! Totaal boycotten!
Ik lees hier de meest hatelijke opmerkingen!!! Wat ik er spijtig vind!!! Ik werd van dag 1 heel goed bediend en nu nog steeds. Als de dienst UPS er nu eenmaal niet aangeboden wordt kunnen jullie er niet terecht. Na 500 keer te moeten zeggen aan de klanten van wij bieden die dienst niet aan, zou ik ook mijn geduld verliezen. Hier spreekt een zeer tevreden klant.
Eigenlijk geen enkele ster waard, daarnet een pakketje voor mijn dochter proberen afhalen en werd op de meest onbeschofte manier ontvangen. Hopelijk stopt UPS met deze zaak als access point te gebruiken. Ik begrijp niet dat iemand op zo'n manier een winkel kan runnen, ik zet er alvast geen voet meer binnen.
Net een keukenrobot gekocht bij hun . We kwamen er mee thuis en werkte zelf niet .. mevrouw blokkeerde ons op facebook en weigert ons geld terug te betalen .. OPLICHTERS ZIJN HET kapotte spullen verkopen . Zogezegd de zelfde dag getest zei ze terwijl er een pak stof op lag .. ons berichten negeren en zogezegd niet thuis zijn .. khoop dat deze winkel zen deuren mag sluiten . Wij gaan naar de politie voor aangifte te doen voor oplichting .. plus ze is gerapporteerd aan facebook als oplichter .. en ze heeft ons geblokkeerd . EEN REGELRECHTE SCHANDE !!!!
Afschuwelijk onvriendelijke en onbeleefde vrouw die weigert pakket mee te geven aan derden, ondanks bewijs met foto van identiteitskaart EN telefoon van mondial relay die zij weigert op te nemen?? dat zij dit pakket MOET meegeven. Nog nooit in mijn hele leven zo een onbeleefd en ronduit onbeschoft mens tegen gekomen. Dat zulke mensen nog een zaak open houden, dat is te gek voor woorden... Helemaal geen reclame voor mondial relay die anders steeds zeer correct en betrouwbaar zijn. Ronduit een schande!
Zonet op een van de meest lompe, boertige en klantonvriendelijke manieren weggejaagd omdat ik een pakket wou laten terugsturen via UPS. Online staan ze op geopend en als dichtstbijzijnde UPS Acces Point voor mij. Het enige wat ik te horen kreeg is: "Seg das hier al de vijfden vandaag, we zijn toe, ok!" waarop ik nog een boze, onbegripvolle blik toegeworpen kreeg en de deur dichtgeslagen werd. Nog nooit meegemaakt. Ongelooflijk dat zo een winkels nog bestaan deze tijden.
Onze eerste review die we ooit schrijven op Google: dit is de meest onbeschoffte winkelbediende die we ooit zijn tegengekomen. En dat voor een lokaal winkeltje. We steunen met alle plezier de lokale handelaar, maar dit is niet in te beelden... Vermijd! Vermijd Vermijd! 1 ster is nog te veel...
NOOIT MEER voor herstellingen en retouches kledij, als klant wordt je in twijfel getrokken als de gevraagde en betaalde prestatie niet correct is uitgevoerd en Martine geeft zelfs het gsm nr van HALIL uit Gent omdat ik zelf moest bellen om mijn betaalde en niet uitgevoerde prestaties terug te krijgen! Klant is absoluut geen koning bij Rocali te Erembodegem en Martine heeft dan nog gezegd dat ik niet de enige gedupeerde ben met slechte en verkeerde retouches! Dit is niet ok aangezien het ook geen vriendenprijs is voor de retouches wat Martine zelf tegen mij ook zij dat ze iets duurder was dan andere maar wel kwaliteit afleverde! NIET DUS!! Niet geloven! Martine komt haar verantwoordelijkheid als zaakvoerder niet na.
Zeer onbeschoft! Ze werken niet meer met mondial en daar ben ik zelfs blij om. Nu hoef ik er nooit meer binnen te gaan. De man daarentegen is wel zeer "klantvriendelijk". Alleen jammer dat het vooral mevrouw is die de zaak runt.
Ik werd daar op uiterst onvriendelijke manier ontvangen en tot overlaat van ramp overroepen, ik zal daar nooit meer gaan
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Rocali's met het openbaar vervoer


Erembodegem Leuvestraat 60 meter
Erembodegem Leuvestraat 60 meter
Erembodegem Brug 70 meter
2
213
Erembodegem Brug 70 meter
2
213
Erembodegem Station 300 meter
2
213

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid