facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Robin’s Café

Robin’s Café
Adres: Rue de Philippeville 14, 6120 Ham-sur-Heure-Nalinnes, België
Telefoonnummer: 071 22 18 43
Staat: Région Wallonne
District: Hainaut
Stad: Ham-sur-Heure-Nalinnes
Route: Rue de Philippeville
Huisnummer: 14
Postcode: 6120


Openingstijden

maandag: 10:00–20:00
dinsdag: Gesloten
woensdag: 08:30–20:00
donderdag: 08:30–20:00
vrijdag: 08:30–23:00
zaterdag: 10:00–23:00
zondag: 10:00–22:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
La Baie du Touareg La Baie du Touareg 30 meter Duur en niet lekker
Monsieur Spoon Monsieur Spoon 44 meter
Recensies
Even snel een kopje koffie doen onderweg. Een van de weinige die open was op zondagochtend. Bij binnenkomst hing er een vieze etenslucht maar ach voor alleen een kopje koffie niet zo belangrijk. Bediening vriendelijk en snel. Ondanks onze bedenkingen werd er lekkere koffie geserveerd.
Eenvoudig, zeer vlotte en vriendelijke bediening. Voor ons perfecte stop om een koffie, water en klein hapje croque monsieur 8 … euro.nParkeerplaats op de drukke N5.
Het eten was heerlijk. De bediening was erg goed en zeer vriendelijk. Heel gastvrij. Zelfs onze hond was welkom en werd spontaan voorzien van water. Deze plek verdient een prijs!
Geweldige wafels, vriendelijke bediening en leuk sfeer. Handige tussenstop voor de Nederlanders op de weg naar de Morvan is ook in de beurt van de goedkope benzine stations.
We komen met groep van 9 personen. We krijgen slecht keuze uit volauvent of balletjes in tomatensaus. De helft van de kaart is niet beschikbaar. De bediening is chaotisch en niet meteen vriendelijk. Heel jammer
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid