facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Robin D'Hoe

Robin D'Hoe

Info

Physical & nutrition coach



"Fitness trainingen met persoonlijke coaching in functie van uw doel.Alle leeftijden, vanaf 8 jaarAlle niveaus, van de ‘eerste keer in een fitness persoon’ tot professionele topsporters.Waar kunnen we u mee helpen?- Verbeteren van algemene fitheid en gezondheid- Vetmassa verliezen- Spiermassa opbouwen- Spierkracht verhogen- Sportprestaties in elke sport- Verminderen van pijnklachten"
Adres: Kerkhofstraat 60, 1840 Londerzeel
Telefoonnummer: +32477889443
Stad: Londerzeel
Route: Kerkhofstraat 60
Postcode: 1840



op zoek naar gerelateerd: Foodbyrobindhoe
Recensies
Een half jaar geleden gestart bij Robin en Laura en aangenaam verrast door hun vernieuwend - voor mij alleszins- concept. Persoonlijke aanpak, focus op krachttraining en een zeer gevarieerd programma. Dit is niet de typische fitness waar je uren op de loopband staat zonder resultaat. Of waar je als vrouw bekeken wordt wanneer je met gewichten traint. Ik voel mij sterker en gezonder zowel fysiek als mentaal door de twee trainingen per week. De plantjes in de zaal en de moderne toestellen binnen en buiten zorgen voor een fancy, zuurstofrijke en professionele setting. Ik kijk na 6 maanden nog steeds elke week uit naar de volgende sessie.
Kleinschalige persoonlijke begeleiding van Laura & Robin in een stimulerende leuke omgeving! Heel fijn om steeds persoonlijk uitleg en feedback te ontvangen en in kleine groep gericht te werken aan je doelen! De place to be voor al wie in een rustige omgeving zonder druk wil werken aan zijn mentale & fysieke gezondheid. Ontspannen & ontstressen op sportieve wijze!
Ik train ondertussen al meer dan twee jaar bij Robin D’Hoe en nog steeds blijf ik elke keer met veel plezier gaan. De op maat gemaakte schema’s zijn zeer gevarieerd en blijven voor vooruitgang zorgen wat samen met de sfeer, die er altijd goed zit, blijft motiveren. Ik voel me beter en fitter dan ooit! Je ziet ook dat Robin & Laura zelf zeer gemotiveerd zijn om steeds het beste uit iedereen te halen en hun aanbod steeds te willen blijven verbeteren. Kortom, een aanrader! PS: Er is ook een buitenfitness. Heerlijk om bij mooi weer buiten te kunnen trainen.
Iets meer dan een jaar geleden ben ik bij Robin en Laura beginnen trainen. Wat me meteen opviel was de persoonlijke aanpak. Ik startte samen met mijn zus, elk met een andere motivatie. Afhankelijk van je fysieke mogelijkheden en je doel begin je aan een programma op maat en krijg je aangepaste voedingsadviezen. Het doel van de coaches is duidelijk: wie hier komt trainen zal zijn persoonlijk doel bereiken. Gericht, efficiënt en zonder blessures. Bekijk zeker de voor en na foto's op de website! Behalve de professionele aanpak kan je je bij Robin en Laura aan een amicale sfeer verwachten en dat alles in een uitgeruste zaal én een exterieur gedeelte. Kortom, ik ben een zeer tevreden klant!
Robin en Laura maken fitness mogelijk en leuk voor iedereen, of je nu een totale beginner bent of helemaal in topvorm - de training is op maat, gevarieerd en gericht op progressie. Zo’n persoonlijke benadering is heel motiverend. Omdat je prestaties verbeteren, wil je zelf ook de lat steeds hoger leggen en glijd je in een virtueuze cirkel. Een uur doelgerichte inspanning in een ontspannen sfeer, met aandacht, degelijke no-nonsense apparatuur en een muziekje op de achtergrond, is zo voorbij. Een extra plus: bij goed weer fitness je buiten en koppel je helemaal los in een soort van vakantiestemming. Ik kom iedere keer met veel plezier en overtuiging bij Robin en Laura trainen en vertrek er altijd met hernieuwde energie!
Toen ik 18weken zwanger was, besloot ik te gaan sporten bij Robin & Laura. Het gaf me enorm veel vertrouwen dat ze allebei een pre en postnatale opleiding volgden. De trainingen worden aangepast aan jouw capaciteiten & doelstellingen. Zonder overhaast te werk te gaan, word je steeds uitgedaagd om toch je grens voorzichtig te gaan verleggen om zo progressie te maken. De variatie in de oefeningen maakt het telkens uitdagend. Week na week merk je de evolutie! Na 3 maanden bevallingsrust ben ik terug opgestart en het voelt heerlijk terug te kunnen sporten onder hun begeleiding! Er hangt een enorm gemoedelijke sfeer waardoor je je super op jouw gemak voelt. Topsporters en beginnende sporters kruisen er elkaar en iedereen werkt aan zijn eigen doelstellingen. Ze beschikken over een heel breed gamma aan toestellen & oefeningen, dit zowel binnen als buiten! Het buiten sporten in de zomermaanden is zalig! De sfeer, de omgeving, de begeleiding van Robin & Laura, hun duidelijke visie, de focus op je persoonlijke doelstellingen, de afwisseling in jouw persoonlijke programma, de netheid, ... maken dat dit geen gewone fitness is! Hier kom je én blijf je super gemotiveerd om te werken aan jouw doelen! Thanks Robin & Laura!!!
Iets meer dan een jaar begonnen bij Robin & Laura. Ik heb resultaten behaald die ik nooit dacht te kunnen behalen. Dit door de persoonlijke en individuele begeleiding. De programma's zijn gevarieerd en zorgen voor een uitdaging. Een topteam dat voor iedereen aan te raden valt.
Het is 1 zaak om een fully equiped fitnesszaal te hebben. Maar als je dan nog een topbegeleiding erbij hebt, dan ben je op de perfecte plaats. Dit is het geval bij Robin D’Hoe! Zelf train ik bij Robin en zie ik mezelf steeds sterker en fitter worden! Ik raad iedereen aan om is te gaan zien bij Robin D’Hoe! Voor mij is dit de ideale plaats om gezonder, fitter en sterker te worden en natuurlijk veel meer ifv de doelen waarnaar gestreefd wordt! Let’s get better together at Robin D’Hoe! See you there!
Top coaches! Robin en Laura zorgen voor voldoende variatie in de trainingen, wat ervoor zorgt dat geen enkele week saai wordt. Ik kijk uit naar elke sessie! De mix van uitdagende oefeningen, resultaatgerichtheid en focus op een goede lichaamshouding zorgen ervoor dat je jouw persoonlijke doelen kan behalen en grenzen kan verkennen én verleggen, zonder daarbij techniek en veiligheid uit het oog te verliezen. Ze zijn oprecht, betrokken en in staat jou volledig te motiveren. Kortom, ben je op zoek naar een goeie, betrouwbare, bedreven en competente personal trainer? Dan ben je bij hen aan het juiste adres!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid