facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Robette's

Info

Bistrobar te Oedelem. Tine, Shannah en chef-kok Jan serveren heerlijke gerechtjes om te delen en van te genieten.

Geschiedenis

Een naam met een verleden. Een eerbetoon aan Robert en Mariëtte, die in 1955 Café Den Hoorn op de kaart hebben gezet. In 1984 werd de zaak overgenomen door dochter Tine, die het café gedurende 32 jaar met hart en ziel heeft uitgebaat.

Samen met haar echtgenoot Jan, die reeds jarenlange ervaring heeft als chef-kok, beslisten ze om het beste van twee werelden te combineren. Robette’s is dus het vervolgverhaal, waar de ongedwongen sfeer hand in hand gaat met heerlijk tafelen.

Chef Jan verrast met zijn eigenzinnige toets en zijn passie voor eten. Zo creëert hij heerlijke gerechten om te delen, maar vooral om van te genieten.



"Een naam met een verleden. Een eerbetoon aan Robert en Mariëtte, die in 1955 Café Den Hoorn op de kaart hebben gezet. In 1984 werd de zaak overgenomen door dochter Tine, die het café gedurende 32 jaar met hart en ziel heeft uitgebaat.Samen met haar echtgenoot Jan, die reeds jarenlange ervaring heeft als chef-kok, beslisten ze om het beste van twee werelden te combineren. Robette’s is het vervolgverhaal, waar de ongedwongen sfeer hand in hand gaat met heerlijk tafelen.Chef Jan verrast met zijn eigenzinnige toets en zijn passie voor eten. Zo creëert hij heerlijke gerechtjes om te delen, maar vooral om van te genieten. Tine en haar dochter Shannah weten deze gerechten altijd met de glimlach te serveren."
Adres: Knesselarestraat 182, 8730 Oedelem
Telefoonnummer: 050780846
Stad: Oedelem
Route: Knesselarestraat 182
Postcode: 8730



op zoek naar gerelateerd: Oudezakstraat Oedelem, Restaurant Oostkamp, Café Beernem, Terras Beernem, D' afspanning Beernem, Afhaalmenu Beernem, Restaurant Damme, Tea rooms Beernem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
My kusina Oedelem My kusina Oedelem 3 km Al heel de kaart gegeten en alles is superlekker. Gisteren werd het de deluxe tapas, ...
De Klimop De Klimop 3 km Pluspunten: speelgelegenheid voor de kinderen, vriendelijke bediening en verse sla. M...
Bocadillo broodjeszaak Bocadillo broodjeszaak 3 km Lekkere vis & vlees schotel
De boomgaard De boomgaard 4 km Lekkere gerechten, alles vers klaar gemaakt! Vriendelijke bediening, zeker aan te rad...
Zomerbar CoBar Zomerbar CoBar 6 km We zijn hier 2 jaar geleden al eens geweest en vonden het toen al gezellig, maar nu i...
Alain Meessen Alain Meessen 7 km De ontvangst was zeer vriendelijk. Knap interieur. Het eten was heel lekker en de b...
Recensies
Super lekkere en verfijnde gerechten, prijs/ kwaliteit is top, ook een pluim voor de vriendelijke bediening, deze mensen doen hun werk met plezier. Wij komen hier met plezier terug, altijd garantie op een gezellige avond en culinaire beleving.
Gezellig, lekker en leuke formule. Super vriendelijke bediening. Aanrader!Aanbevolen gerechtenOnglet
Super restaurant met ongelooflijk lieve en hartelijke bediening. Elke maand opnieuw nieuwe creaties van chef Jan die vol overgave zijn liefde en passie in élk gerecht stopt. Telkens opnieuw pareltjes in smaak, maar ook in presentatie. Toppie!!!
Smaken zijn subliem. Smaak sensatie ten top! Jan de kok blijft verbazen. Service is fantastisch steeds met een glimlach en vol passie! Blij dat wij mochten genieten van dit alles!
Super lekker gegeten, dagverse producten en dit voor een heel eerlijke prijs. Bediening was zeer vriendelijk! Leuke wijnkaart, mooi interieur, alles dus voor een aangename beleving.
Prachtige foodsharing zaak met excellente bediening. De gerechten die op tafel komen zijn meer dan smakelijk en fijn afgewerkt. Prijs/kwaliteitverhouding perfect!
Heel lekker gegeten, zoals altijd. Super vriendelijke mensen, maken de tijd om even een babbeltje te doen. Het terras is heel gezellig, en er is ook een gezellig lounge plekje.
Super gezellige avond gehad. Super lekkerEten: 5/5
Zo een leuke en lekkere beleving. Super vriendelijke familie
Twee keer te gast in dit Belgische restaurant. En dan ook echt helemaal te gast! Grote pluim voor chef-kok Jan en zijn eigen team gastvrouwen. Wij hebben genoten!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid