facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Robert Half

"NL: Robert Half is marktleider in gespecialiseerde ‘talent solutions’. Via onze specialisaties bieden wij u tijdelijke, permanente en projectmatige oplossingen in finance en accounting, administratie, HR en office support, IT en legal. Contacteer ons. EN: Robert Half is the world’s largest specialized talent solutions company. Through our specializations, we offer you flexible, permanent and project-based solutions in finance and accounting, administrative, HR and office support, IT and legal. Contact us. Accountemps, OfficeTeam"
Adres: Jan van Gentstraat 1 bus 310, 2000 Antwerpen
Telefoonnummer: +3232411430
Stad: Antwerp
Route: Jan van Gentstraat 1 bus 310
Postcode: 2000



op zoek naar gerelateerd: Robert Half Belgium, Robert Half kantoren, Robert Half Hasselt, Robert Half Hasselt contact, Robert Half Leuven, Robert Half technology, Robert Half consultant, Robert Half email address
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Monkeys at Midnight Monkeys at Midnight 46 meter We love building brands, web design, communication and peanuts.
BRABO NV BRABO NV 59 meter Het BRABO-TEAM is een sterk team, professioneel onderlegd, en staat u bij om u te beg...
Bonache NV Bonache NV 59 meter Bonache is een betrouwbare werkgever, waar persoonlijke benadering en opvolging centr...
decrew.be decrew.be 63 meter De Crew is een Sociaal Bureau voor Kunstenaars (SBK). Onze missie is eenvoudig maar e...
Triotrade bvba Triotrade bvba 96 meter Uw partner voor : Promotie-, horeca- en imagokleding. Gadgets, give-aways en relatieg...
GRAMMA GRAMMA 109 meter STRATEGIE + DESIGN
RUBIA RUBIA 123 meter Rubia is an art platform that works with young and talented artists.
GBO DESIGN.be GBO DESIGN.be 135 meter GBO DESIGN is part of the GBO GROUP and located in Helmond(NL) and Antwerp(BE). Our ...
Russian Maritime Register of Shipping in Belgium BVBA Russian Maritime Register of Shipping in Bel... 203 meter Classification society Russian Maritime Register of Shipping was established on 31 De...
Noë Groep Noë Groep 243 meter UFO Café, Brasserie Berlin, Barsserie Nero, Brasserie Moskou, Brasserie Van Loock, La...
Move it Hub Move it Hub 314 meter Move it Hub combineert co-working met fitheid en gezondheid in het buitenland. We nem...
Rosehip & Raspberry Rosehip & Raspberry 338 meter We build your story.
Triple Living Triple Living 366 meter Zeer vriendelijk en behulpzaam.
Studio19.09 Studio19.09 458 meter Studio19.09 is a multi-disciplinary creative studio that serves the visual identity o...
TM Tax TM Tax 515 meter Communicatief heel sterk, veel informatie gekregen en heel klantvriendelijk.
Update-pro Update-pro 536 meter Wesco bv is zeer tevreden met de samenwerking met update pro . Doe zo voort !
Initials la Initials la 549 meter Ze doen geen pasfoto’s
Brandesque.com Brandesque.com 567 meter UW PARTNER VOOR Reclame,Drukwerk & Web!!
Recensies
Ik wil graag mijn oprechte waardering delen voor het geweldige werk dat het Robert Half selectiekantoor heeft geleverd. Mijn ervaring met hun diensten is niets minder dan uitzonderlijk geweest. Allereerst was ik onder de indruk van de professionele en vriendelijke benadering van hun personeel. Ze namen de tijd om mijn professionele achtergrond, vaardigheden en carrièredoelen te begrijpen. Gedurende het hele proces hielden ze me op de hoogte van de voortgang en zorgden ze voor duidelijke communicatie. Ze gaven me waardevolle feedback na elk sollicitatiegesprek en zorgden ervoor dat ik goed voorbereid was op elke stap in het selectieproces. Ik ben Robert Half ontzettend dankbaar voor hun deskundige begeleiding en professionele aanpak. Ik zou hun diensten ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een nieuwe carrièrestap. Kortom, mijn ervaring met Robert Half selectiekantoor was buitengewoon positief. Hun toewijding, expertise en persoonlijke benadering hebben een enorm verschil gemaakt in mijn carrière. Bedankt, Robert Half!
Ik heb een hele fijne band opgebouwd met Orilie van Robert Half. Zij zijn proffesioneler dan alle andere kantoren waar ik bij langs ben geweest. Ik wist dat ik via Orilie een baan wilde en heb dit duidelijk bekend gemaakt. Na een paar sollicitaties had ik mijn match gevonden en ben super blij met mijn nieuwe job. Wat ik enorm fijn vind is de communicatie tussen Robert Half en mij. Voor alle vragen kan ik altijd bij hun terecht. Ze hebben echt heel hard voor mij gezocht en mocht overal waar ze mij hebben voorgesteld op gesprek. Het was altijd goed als ik een van de dames aan de telefoon had, maar ik ben voornamelijk heel blij met Orilie. Ik raad zeker aan om langs te gaan bij Robert Half. Je bent daar zeker in goede handen.
Dankzij Robert Half ben ik al meerdere malen snel aan de slag kunnen gaan binnen verschillende sectoren. Ze analyseren je profiel met veel interesse in je kwaliteiten, luisteren naar je specifieke wensen en noden en proberen je zo snel mogelijk aan een passende job te helpen. Special shout out to Eva, ze heeft een zeer professionele en efficiënte aanpak en zorgt ervoor dat Robert Half toch boven andere interims uitsteekt!
Ik heb in mijn leven al met heel wat interimkantoren samengewerkt. Robert Half steekt echter boven hun allemaal uit. Robert half is van een ander niveau - een zogenaamd Recruitment Agency. Uiterst professioneel en efficiënt. Ik was al enkele weken bij een vijftal interimkantoren in Antwerpen op zoek gegaan naar een kantoor job en had slechts 4-5 mogelijkheden aangeboden gekregen die nergens op uitdraaiden. Na 1 bezoek bij Robert Half, op aanraden van een vriendin, had ik 9 potentiële jobs aangeboden gekregen van hen. Een daarvan als administratief boekhoudkundige, waarvoor ik ben aangenomen. Nu heb ik een bovengemiddeld startersloon, maaltijdcheques en een voet binnen - zonder voorgaande ervaring - in de sector. Mijn contactpersoon bij hen blijft me keurig opvolgen en staat altijd paraat wanneer ik met een vraag afkom. Robert Half luidde het startschot in van mijn carrière. Bedankt!
De professionele en persoonlijke aanpak van Robert Half in het zoeken naar een gepaste job heeft mijn verwachtingen positief overtroffen. Ik ben uitermate tevreden van de gerichte en efficiënte benadering. Dikke pluim voor Orilie en het Robert Half team.
Enkele jaren geleden heb ik me aangesloten bij Robert Half toen ik opzoek was naar een studentenjob. Ik heb eerder al via hen een studentenjob mogen uitvoeren. Nu hebben ze mij een studentenjob aangeboden gerelateerd aan mijn studierichting, wat ik zeer pozitief vind om ervaring op te doen. Geregeld word ik opgebeld, ge-sms't of via mail gecontacteerd voor een jobvoorstel of opvolging van mijn werkinteresse. Altijd heel vriendelijke mensen die bereid zijn verder te helpen.
Bij Robert Half hebben ze me heel snel geholpen aan een job. Ze luisterde naar wat ik op zoek was en wat paste bij mijn profiel en ze zijn meteen aan de slag gegaan! Ik kan enkel positieve dingen zeggen over de begeleiding bij Robert Half.
In mijn zoektocht naar een nieuwe job in aanraking gekomen met Rober Half en ik ben daar zeer goed geholpen geweest, altijd relevante vacatures gekregen en koppelen ook altijd snel terug naar u en het bedrijf waar de gesprekken met gevoerd worden. Ook Toffe mensen in omgang, eigenlijk niks op aan te merken!
Het is 1 van de beste bureau's waarmee ik heb samengewerkt. Ze hebben me altijd zo snel en goed geholpen. Ik kwam vrij snel terecht bij een groot bedrijf. Dankjewel Robert Half!
In de zoektocht naar een nieuwe job ben ik terecht gekomen bij Robert Half. Mijn vriendin had in het verleden een nieuwe functie gevonden via hen en dit was een fijne ervaring dus nam ik contact met hen op. Vanaf het eerste contactmoment voelde de samenwerking zeer prettig en werd er meer dan voldoende geluisterd naar mijn kant van het verhaal. Met mijn wensen en noden zijn ze aan de slag gegaan en het heeft niet lang geduurd voor ze voor mij een zeer goede match hebben gevonden. Het contact loopt nog steeds heel vlot en de administratieve verwerking is zeer soepel. In mijn nieuwe job heb ik ook professioneel contact met Robert Half en ook die relatie is uitstekend. Ben zeer tevreden over de persoonlijke aanpak, je voelt je geen nummer in het zoveelste uitzendkantoor. Kan iedereen die een nieuwe job zoekt aanraden om contact met hen op te nemen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid