facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Robby Cars

Robby Cars

Info

Autocarbedrijf in Eeklo.



"U kan bij ons terecht voor personenvervoer van A tot Z! Wij verzorgen uw uitstap met de meeste zorg. Onze autocars hebben een capaciteit van 8 tem 92 plaatsen en zijn inzetbaar van een binnenlandse dagreis tot meerdaagse buitenlandse reizen. Ook voor fietsvakanties kan u bij ons terecht. Wij bezitten sinds kort een gloednieuwe, exclusieve fietsenremorque. Contacteer ons gerust voor meer info."
Adres: Tieltsesteenweg 28, 9900 Eekloo, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0472/43.62.78
Stad: Eekloo
Route: Tieltsesteenweg 28
Postcode: 9900



op zoek naar gerelateerd: Busvervoer Oost-Vlaanderen, Autocars Oost-Vlaanderen, Autocars reizen
Recensies
Het volledige weekend van Pinksteren 2023 heeft Robby Cars onze 45 leden van de 'De Union Buffalo Vrienden Gent' naar Dinant gebracht waar we prachtige avonturen hebben beleefd mede dankzij een fantastische buschauffeur ANDRES! Merci Andres en merci Robby Cars voor de vlotte en duidelijke communicatie van offerte aanvraag tot de volledige afwerking ervan! Wij hebben maar 1 woord: S U P E R G E W E L D I G !! Wensen jullie nog heel veel succes met jullie onderneming en tot volgend jaar!
Voor de eerste keer met Markant Eeklo gebruik gemaakt van vervoer met Robby Cars . Een aanrader , correcte service en goede chauffeur .
Ongelofelijk dat diene schele Patrick met een schoolbus mag rijden!!! Ziet maar half hoe hij rijd en heeft niks van respect tegen over de kinderen! Gisteren zelfs een kind bedreigd! We laten het er niet bij.
Blijf weg van deze firma. Komt afspraken niet na. Tijdschema klopt niet zodoende er geplande activiteiten niet kunnen doorgaan. Heb het tweede kans gegeven maar was opnieuw zo. Dus blijf er weg.
Koen en Andres hebben ons van Leopoldsburg naar Barcelona gereden. Toffe gasten met uitstekende humor!
fijne bus, patricia was top
Halftime chauffeur
Info gekregen die ik vroeg
Jong bedrijf in volle expansie
Aktyd paraat en correct
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid