facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Robberchts/S.

"Bloemen en planten Robberechts is een prachtig tuincentrum, vlakbij Brussel.Je kan er terecht voor verse snijbloemen, planten voor binnen en buiten en decoratie. Ook tuimateriaal, potgrond, tuinapotheek en meststoffen kan je hier kopen.Tuincentrum Robberechts bezorgt aan huis in de regio.Tuincentrum Robberechts is een autoriteit op gebied van bruidswerk en trouwboeketten, rouwwerk en grafstukken en allerhande bloemstukken voor bijzondere gelegenheden."
Adres: Jozef Van Elewijckstraat 24/B06 , Strombeek-bever 1853, BE
Telefoonnummer: 02 267 44 23
Stad: Strombeek-bever
Route: Jozef Van Elewijckstraat 24/B06
Postcode: 1853



op zoek naar gerelateerd: Robberechts Venta
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Schoofs/Marc Schoofs/Marc 154 meter onberispelijke service en advies
Fintro Fintro 301 meter
CBI Immo CBI Immo 324 meter Eerst en vooral wil ik Olivia bedanken voor haar samenwerking en haar enthousiasme te...
Cool/Jean Pierre Cool/Jean Pierre 330 meter "Jean-Pierre Cool Médecin Généraliste, UNMS - rue du Midi, 111"
Vince Vince 335 meter
Hofmans Fr Hofmans Fr 338 meter Snel beschikbaar voor een prijsopgave, goed advies en voorbeeldig + zeer netjes werk....
De Backer/Karin De Backer/Karin 351 meter
Fav Fav 375 meter Hier doen ze echt moeite om je te helpen. Een verzekeraar met service!
I.F.A.C. I.F.A.C. 643 meter
Concordia Concordia 902 meter Ik was 2 jaar klant bij hopala tot 2022 toen ze het bedrijf hebben overgenomen. Heel ...
Lam Lam 910 meter Beste Vincent en Corinne, Ik wil even de tijd nemen om u te bedanken voor het uitzon...
Louis van Humbeeck Louis van Humbeeck 955 meter
Recensies
Een heel gezellige winkel, met diverse soorten bloemen, planten, en decoratie etc.., . Alle medewerkers zijn daar vriendelijk en behulpzaam. Zeker de moeite om nog eens langst te gaan.
Altijd vriendelijk, ruim aanbod, goede prijzen en fijn dat er soms de uitverkopen zijn ook. Ze adviseren goed en denken mee. Altijd fijn om langs te gaan!
Heel toffe winkel met heel vriendelijk personeel. Vaak een toffe actie waardoor ik bijvoorbeeld een prachtige strelizia heb kunnen scoren aan een fijn prijsje. Heel erg de moeite dus om hun socials in de gaten te houden. Ook op hun plantenoutlet ben ik er graag bij om wat specialere planten aan te kopen.
De betere plantenzaak in de streek. Vlot toegankelijk. Makkellijk parkeren. Groot assortiment ook in accessoires en verzorging, ruime keuze en mooie presentatie. Vriendelijke bediening en goede organisatie. Kennis van zaken en prima advies. Goede kwaliteit van planten en bloemen. Korrekte prijzen. Mooi familiebedrijf waar het aangenaam winkelen is!
Toffe winkel met een ruime aanbod en een behulpzaam en vriendelijke personeel Ben super tevreden met mijn Alocasia
De boeketten van Robberechts zijn altijd super mooi en op de één of andere manier veel beter dan alle andere bloemisten die ik al geprobeerd had. Gaan ook veel langer mee, echt verse bloemen. Sindsdien enkel Robberechts! En ook nog een fatsoenlijk boeket voor je budget. Deze was 35 euro!
Zeer aangenaam tuincentrum. Enkel nog maar naar de outlet geweest, maar dat was alvast voor ons een succes. Op de outlet veel veel veel keuze, mooie prijzen. Wij gaan zeker nog eens terug.
Mijn favoriete winkel! Super vriendelijk, top service en een prachtig aanbod aan bloemen, planten en déco.
Altijd een fijn bezoek hier. Echt een familiezaak waar men met hart en ziel samen werkt. Mooi aanbod aan binnen en buitenplanten, mooie potjes en decoratie.
Deze ochtend online een boeket besteld voor een speciale gevoelige gelegenheid, te leveren aan huis als surprise. Extra gevraagd voor rode rozen... ziehier het prachtige resultaat! En geleverd binnen de 2 uur, zonder dit te vragen. Top!!! Altijd goede ervaringen bij Robberechts. Bravo aan het team :-
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid