facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Robarov

Robarov
"Een no-nonsense bedrijf uit het Kempense Arendonk met een passie voor het web. Voor een brede waaier aan klanten bouwt Robarov websites en webshops. Verder maken we mobiele apps, ontwikkelen we software op maat, en denken we mee na over jouw online marketing strategie. Houd je van ‘recht door zee’, dan bent u bij ons aan het juiste adres."
Adres: Wampenberg 28 , Arendonk 2370, BE
Telefoonnummer: 014 48 07 80
Stad: Arendonk
Route: Wampenberg 28
Postcode: 2370


Recensies
Opnieuw heel tevreden over de samenwerking met Robarov. Ze hebben intussen meerdere websites van onze organisatie gemaakt en ze steken stuk voor stuk prima in elkaar. Bovendien is de layout ook prachtig en goed in lijn met onze huisstijl. Bij vragen kregen we telkens zeer snel antwoord en ook nadat de websites gelanceerd werden bleven de medewerkers alles zorgvuldig en goed opvolgen. Een absolute aanrader!
De samenwerking met de mannen van Robarov verliep heel vlot. Bij een eerste meeting deden wij onze ideeën uit de doeken, zij dachten met ons mee én vooruit. Feedback werd steeds snel opgevolgd en er werd duidelijk teruggekoppeld. Kortom: we zijn heel tevreden over deze samenwerking!
Super tevreden met het eindresultaat. Alles werd uitgevoerd volgens de planning. Bovendien ook een heel goede ondersteuning van Robarov zelf bij eventuele vragen. Kort samengevat: een meer dan geslaagde samenwerking ! Van de Pol bvba & nv
Dit moet zowat de 4de website zijn, welke Robarov voor onze verschillende activiteiten maakte. Robarov is voor ons een betrouwbare partner met kennis van zaken. Dikke pluim voor dit bedrijf! Van harte én welgemeend! Dirk DM
het was weer een vlotte en prettige samenwerking met het Robarov-team voor onze nieuwste site. Snelle respons op feedback en een correcte opvolging. Ook de na-service is top!
Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Robarov. Onze website was klaar binnen de afgesproken termijn. Zij zijn zeer beschikbaar en volgen alles zorgvuldig op. Keep up the good work!
Robarov zorgt voor een zeer flexibele en een zeer aangename samenwerking met een prachtig resultaat. Ook een prima service na oplevering!
Als je op zoek bent naar een innovatieve, moderne en goedwerkende website!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid