facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rituals Cosmetics

"Geïnspireerd door de eeuwenoude kennis en tradities uit verschillende Aziatische culturen creëerden we een omvangrijke collectie luxe doch betaalbare home & body-producten. We willen je leven graag verrijken met unieke signatuurgeuren die met uiterste zorg zijn ontworpen en samengesteld door de allerbeste parfumeurs ter wereld."
Adres: Avenue Louise 25, 1060 Sint-Gillis
Telefoonnummer: +3227213997
Stad: Saint-Gilles
Route: Avenue Louise 25
Postcode: 1060


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Rituals Nederland, Rituals Australia, Rituals winkels, Rituals producten, Rituals UK, Rituals online, Rituals Amsterdam, Rituals Nederland online
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Planet Parfum Planet Parfum 1 km Ik kom hier vaker en elke keer opnieuw zijn de medewerkers erg onvriendelijk. Vandaag...
Recensies
Zoals elke ritualswinkel altijd in orde. Verkoopster sprak geen woord nederlands, altijd een puntje minder in Brussel daarvoor.
Leuke Winkel - Hebben hier echt heel Goedriekende shampoos
Een rituals zoals overal.
Ik voelde me verliefd op Ritual nadat ik enkele producten in een hotel had gebruikt! Ik ging naar de winkel in de rue neuve en hield van de klantenservice daar, waardoor ik weer wat meer producten ging kopen! Het verkoopmeisje in de Louizalaan was echter niet zo vriendelijk. Het stelt me ​​teleur. Eerst vond ze me niet als klant in haar database en ze vertelde me dit pas toen ik om mijn geschenk vroeg en toen vertelde ze me dat ze me niet kon vinden. Hoe dan ook, toen vertelde ik haar dat ik 20% korting krijg als ik twee artikelen koop, maar dat wilde ze niet omdat ze me vertelde dat het maar op een paar artikelen was die op tafel liggen, wat niet klopt zoals ik online zie, daar zijn veel artikelen met deze 20% korting ook op de twee parfums die ik heb gekocht! En last but not least, ik kocht producten voor meer dan 80 eur en ze gaf me niet eens een gratis staaltje! Ze gedroeg zich tijdens het dealen erg ruw / droog! Train alstublieft uw verkoopmeisjes, we houden van uw producten, maar dergelijk gedrag is niet prettig om uw boodschappen te doen!
Ruwe verkoopsters, zeer onaangenaam en agressief. kijk omhoog naar de hemel omdat ik de pech had om te vragen om mijn aankopen op mijn klantenkaart te zetten, ongehoord, om te vluchten
Slechtste commerciële ervaring ooit. Het aantal leugens dat ik hoorde over die promo, alleen maar om te voorkomen dat ik hem weggaf, was uitzonderlijk, zelfs uit de mond van de manager. In feite zijn oplichters allemaal blij dat ze dingen hebben waar je recht op hebt. Nooit meer. Koop online en bespaar je zenuwen van de slechtste klantenservice die ik heb meegemaakt.
Ik hou van rituelen! Vandaag was de verjaardag van de winkel en alle klanten konden kiezen uit een geweldige verscheidenheid aan geschenken. Zeer aardig en behulpzaam personeel.
Ik heb contact opgenomen met de klantenservice omdat ik problemen had met online bestellingen. Dit gebeurde twee keer. Elke keer was de service uitstekend. De problemen werden zeer snel opgelost.
Door de service en de sfeer winkel ik er met veel plezier!!
Het is een luxe cosmeticawinkel, dus dingen die accessoires zijn voor je badkamer / huis, zoals wierookstokjes, kaarsen, handcrèmes, zeep, enz. Het is prijzig, maar ik vind het leuk om cadeau te doen, op voorwaarde dat ik weet dat de persoon het zal gebruiken. Omdat niet veel mensen zouden denken dat al hun producten nuttig zijn. Ze hebben lekkere geuren zoals Sakura, Ayurveda, etc.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid