facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ristorante Sardis

Ristorante Sardis

Info

Italiaanse gastronomie met een grote G!
De gemeente Merksem biedt met Sardis ruime mogelijkheden om van de gevarieerde Italiaanse gastronomie te genieten.

Adres: Maantjessteenweg 159, 2170 Merksem, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 03-644 28 11
Stad: Merksem
Route: Maantjessteenweg 159
Postcode: 2170



op zoek naar gerelateerd: Sardis menu, Rest SARDIS Brasschaat, Restaurant Kapelsesteenweg, Italiaans restaurant Brasschaat, Italiaans restaurant Kapellen, Restaurant Merksem, Italiaans restaurant Antwerpen, Sardis Cappai Tiziano
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pizzalijn Pizzalijn 2 km Lekker om te gaan eten goede service vriendelijk en altijd ne gezellige babbel toffe ...
Recensies
Gisteren zijn we komen eten bij Sardis. Het was echt top! Als alcoholvrije optie gaven ze een alcoholvrije gin. Deze was echt top. We kozen allemaal voor een verschillend voorgerecht. Ik koos voor de carpaccio van vlees. Het vlees was echt super lekker en van goede kwaliteit. Dit was zeker geen standaard carpaccio en in combinatie met de zwarte look was dit top. Alle andere voorgerechten zagen er ook echt super uit en waren zeer lekker. Als voorgerecht koos ik voor de zeebaars, echt top! Het was een mooi stukje vis en perfect gaar. Ook de groenten pasten zeer goed bij de vis. Ik nam geen dessert maar wel een cappuccino. Bij de koffie gaven ze een zelf gemaakt madeleinetje en een ander typisch Italiaans gebakje. Dit is de echte verfijnde Italiaanse keuken. Het personeel is ook super vriendelijk.
Wat een onvergetelijke ervaring. eten... van het allerhoogste niveau. Een topper aan betaalbare prijzen. Ontvangst is zeer hartelijk, bediening vlot, aangepaste wijnen uitstekend, gerechten van topkwaliteit en steeds verrassend. Wij komen terug, hoe sneller, hoe liever!
Uitmuntend!!! Het juiste woord voor ons bezoek aan Sardis, afgelopen zaterdag. Discrete en toch zeer vriendelijke bediening. Enkel dagverse producten op je bord, een onvoorstelbaar aanbod aan exclusieve wijnen, zinnenprikkelende desserts en een waanzinnig mooi interieur! Ontegensprekelijk EEN AANRADER!
Dit is dé ideale plek om ‘s avonds na het werk te dineren. Het eten is er van hoog niveau en de sfeer is ontspannend. Neem zeker een rood wijntje bij de hand, want die zijn hier top!
Een zeer onaangename ervaring! Van een brutale ober tot een teleurstelling van het eten, het hoofdgerecht viel nog in de smaak maar de prijzen die je hiervoor betaald zijn gewoonweg schandalig, voor het dessert was de tiramisu verre van zoek van wat een tiramisu moet zijn! Wat een gezellige avond moest worden is geëindigd in een mineur van 580 euro voor 4 personen! Ons zien ze hier niet meer terug...
Duur voor wat het is, 241 euro voor 2 personen, glas champagne waar een half gevuld glas in zit 19 euro… Toen we voorgerecht, hoofdgerecht en dessert hadden gegeten vroegen we rekening waarop ober antwoord, nog glas limoncello? Wij verwachten, aangezien we dit zelf niet gevraagd hebben, dat dir van het huis is, maar stond wel degelijk op de rekening 18 euro voor een shotje limoncello, ons zien ze hier niet meer terug.
Duur wat betreft dranken 15 euro voor glas spumante, wijnen 10 -12 euro per glas. Er was geen drankenkaart!? Complete verrassing! Eten was ok, normale prijs 33 euro , tiramisu met mokka- ijs? Nog nooit gehoord! Ik kom hier niet meer terug! 160 euro voor 2 personen, aperitief ,glas wijn, hoofdgerecht, 1 dessert en 1 thee.
Prachtige en hemelse Italiaanse keuken met excellente bediening, wijnen uit de Italiaanse regio’s. Zeker de moeite waard om langs te komen!
Al jaren klant bij Sardis en altijd een zekerheid voor een gezellige avond tafelen. Het mooie interieur, de fantastische service en de topkwaliteit van het eten zorgen telkens voor een geweldige ervaring.
Heel lekker gegeten, fantastische en super vriendelijke bediening. Alles was top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid