facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ristorante Riccobono

Adres: Rue des Moulins 17 , Mouscron 7700, BE
Telefoonnummer: 056 33 48 70
Stad: Mouscron
Route: Rue des Moulins 17
Postcode: 7700


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
La Dolce Vita La Dolce Vita 69 meter
Brooklyn Brooklyn 486 meter Niet verschrikkelijk. Pizzeria heeft alleen de naam. Omdat het op het bord dat niet i...
Domino's Domino's 509 meter Goed mens en vrendlijkEten: 4/5
Gooo Pizza Gooo Pizza 523 meter Perfecte pizza voor de grote trek
Pizzeria Marinelli Pizzeria Marinelli 1 km Geen levering. Al 2 keer aan de ingang van Dottignies gekomen en de 3e keer krijg ik ...
Pizza Hut Pizza Hut 2 km Wij kwamen gisteren voor de tweede keer met onze jongerenwerking naar Pizza Hut Moesk...
419 Avenue 419 Avenue 2 km
Su-Nuragu Su-Nuragu 2 km zeer aangenaam en vlotte bediening lekker eten top
Recensies
Zeer tevreden met mijn maaltijd. Pizza Napoli echt heel goed, de tiramisu is een waar genot. Goed ontvangen door de eigenaar die behulpzaam en discreet weet te zijn.
Een zeer warm welkom, onverslaanbare prijs-kwaliteitverhouding, smakelijke pizza, pasta met goede room en tiramisu om voor te sterven, raad ik aan!
We gaan al jaren regelmatig naar deze pizzeria. Kwaliteit en kwantiteit van gerechten vergezeld van het goede humeur van de eigenaar.
Heerlijk eten, zeer gezellige sfeer, vriendelijke en attente service. Bonne nourriture, ambiance très chaleureuse, service amical et attentionné.
Heel goed, we hebben er heel goed gegeten, de service is uitstekend, super vriendelijk. Om nog eens te doen
Het enige Italiaanse kwaliteitsrestaurant in Moeskroen. De maaltijden zijn overvloedig en lekker! Het menu bevat geen 1000 verschillende gerechten zoals in andere restaurants, maar het is in ieder geval een teken van "zelfgemaakte" bereide gerechten: Ga daarheen met je ogen dicht!
Zeer leuk restaurant. We werden snel bediend, de serveerster was vriendelijk. De gerechten zijn hartig en huisgemaakt! Voor een zeer redelijke prijs. Een herhaling zonder aarzeling!
Het komt zelden voor dat ik opmerkingen achterlaat... deze is des te waardevoller voor mij. en ik verstop me niet achter een bijnaam Ik ben verrast door de andere opmerkingen ... vooral wat de ontvangst betreft, ik voel eerder het tegenovergestelde ... 15 jaar geleden met mijn vader en zijn arbeiders vol gips werden we op een vrijdagmiddag ontvangen alsof er niets was gebeurd te midden van makelaars en ambtenaren in pak... klasse... zulke professionele mensen zal het nooit zijn vergeten! 20 minuten later, nadat we aangenaam verrast waren door het welkom, proefden we onze gerechten...: "Oh god***!!! en het is super goed!!!" De baas heeft een baan, altijd een aardig woordje en geen poespas. Ik ga sindsdien terug met mijn vrouw, mijn familie en mijn vrienden ... het welkom is nog steeds even warm. En het eten is dit is het belangrijkste voor een restaurant heerlijk en vers. Er is een parkeerplaats tegenover, hygiëne op het hoogste niveau, zelfs voor de toiletten, een kinderstoel voor baby's... Blij dat ik een restaurant op menselijke schaal heb gevonden, eenvoudig en warm waar ik me super comfortabel voel om te genieten van een echt sappige pizza...
De 3 sterren zijn niet terecht voor de keuken want ik heb altijd genoten van mijn gerechten, maar de laatste tijd was de ontvangst ijskoud!!!! Geen glimlach en nauwelijks hoorbaar afscheid, geen bedankje, goedemiddag.... Kortom, ook al hou ik echt van ricobonno-gerechten, het welkom moet warmer zijn!!!!
1e keer in dit etablissement vanmiddag, de barrièregebaren worden gerespecteerd stoelen en tafels gedesinfecteerd na het vertrek van de klanten, het aangename onthaal en de uitstekende gerechten voor een redelijke prijs Ik zou teruggaan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid