facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ristorante pizzeria Spaccanapoli

Ristorante pizzeria Spaccanapoli
Adres: Bautschoot 58, 9160 Eksaarde, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 3292209316
Stad: Eksaarde
Route: Bautschoot 58
Postcode: 9160



op zoek naar gerelateerd: Pizza Lokeren, Restaurant Lokeren, Menu Spaccanapoli, Spaghetti Lokeren, Bautschoot Eksaarde, Pasta Lokeren, Eten Eksaarde
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Palingshof Mieken Smet Palingshof Mieken Smet 1 km Interieur is blijven stilstaan eind jaren 80. Dat heeft zijn charmes, en wij stoorden...
Recensies
Vandaag zin in pizza, netjes gebeld met de melding dat de wachttijd 25 minuten is. Mooi op tijd ter plaatse, vriendelijk onthaald door het personeel en werden gevraagd even te wachten. Na een extra 20 minuten wachten, dus 45 minuten!! de pizza in ons handen. Thuis toegekomen, pizza tonno besteld, werd het een zoektocht naar de tonijn, welgeteld 8 stukjes tonijn lagen op de pizza die dan wel bezaaid was met olijven. Pizza volledig zwart gebakken vanonder, karton waarin de pizza zat was bijna doorzichtig van de olie, vet,.. wat eruit liep. De pizza als je dit nog zo kan noemen, smaakte naar niets, viel uit elkaar, vettig, zonder tonijn, en smaakloos. Spijtige zaak om een pizza zo te serveren. Foto's ter verduidelijking.
Echt eerlijk en heerlijk gegeten! Waande me even in Italië : zowel de pasta als de pizza kwamen vers op onze tafel en de zeevruchten waren rijkelijk aanwezig in beide gerechten… en het huiselijk restaurantje kon evengoed in een Napels sltraatje gelegen zijn….m’n wijnglas was royaal gevuld en bediening was hartelijk… Ons zien ze hier zeker terug!
Ik heb in mijn leven al veel pizza’s gegeten, maar deze was toch één van de slechtste. De pizza dreef in de tomatensaus en er lag bijna geen kaas op. Heel raar voor een pizza margarita, want op bij zo’n pizza liggen er maar twee ingrediënten op het deeg saus en kaas… Over de andere pizza die we bestelden is er ook niet veel goeds te melden. De korsten van beide pizza’s waren trouwens ook zwart. Ahja, voor ieder wat wils maar niet voor ons dus.
Lekker gegeten. Enkele tips voor 4 of 5 sterren. Ontvang de gasten direct met de menukaart. Zorg dat alle kaarsjes op tafel ook branden. Zorg voor een achtergrond muziek. Vergeet de gasten aan de ingang niet te bedienen.
Kindvriendelijk, vrij goedkoop, prima voor een snel avond dinerEten: 3/5
Leuke ontdekking. Was goed maar niet uitzonderlijk. Pasta was lekker, mix vlees was goed, en snel bediend. Pizza nog niet geprobeerd, waarschijnlijk de volgende keer. Iets drukker ingericht, met typisch gevoel van italiaans binnenkomen. zeer gastvrij ontvangen en super vriendelijk personeel.
Super vriendelijk personeel en heerlijke gerechten!Eten: 5/5
Heel lekker, vriendelijke mensen. Muy rico y personal agradableEten: 4/5
Lekker eten, top bediening en een grote chef aan het fornuis !!!!Eten: 5/5
Heel lekker, sympathieke bediening, prijs-kwaliteit goed,.. Was er alleen ongezellig koud Eten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid