facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ristorante Pizzeria Mercato

Ristorante Pizzeria Mercato
Adres: Stationsstraat 35, 1930 Zaventem, België
Telefoonnummer: 02 720 01 21
Staat: Vlaams Gewest
District: Vlaams-Brabant
Stad: Zaventem
Route: Stationsstraat
Huisnummer: 35
Postcode: 1930


Openingstijden

maandag: 12:00–14:00, 18:00–22:00
dinsdag: 12:00–14:00, 18:00–22:00
woensdag: 12:00–14:00, 18:00–22:00
donderdag: 12:00–14:00, 18:00–22:00
vrijdag: 12:00–14:00, 18:00–22:00
zaterdag: 18:00–22:00
zondag: Gesloten

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Da Lino Da Lino 670 meter
Recensies
Super gezellige sfeer en heerlijk eten. Heb een pizza quatro formaggi gegeten en die was fantastisch! Lekker mocktail gedronken ook. De eigenaars zijn italianen en dat maakt de sfeer lekker authentiek en extra gezellig.
Pizza Margherita & OssobuconnOssobuco is zeer lekker! Het vlees is van goede kwaliteit, saus is vol van smaak, de verse blaasjes basilicum maakte het gerecht compleet, het merg is hemels. Grote portie. Gewoonweg een aanrader.nnMargheritan- pizza was wat waterig vermoedelijk door de verse tomatensaus die er op lagn- dunne krokante korst typen- kaas perfect gesmolten, dit is een kunstn- gelukkig vroegen ze of de pizza gesneden mocht worden.n- pikante saus meegeleverdnIk raad aan deze pizza's warm ter plaatse te etennn- mooie, ruime en gezellige zaak binnen.n- prijs & kwaliteit is goedn- goede servicen- betalen met bancontact
Mijn verjaardag gevierd samen met kinderen en kleinkinderen. Heerlijk eten, super service en héél kindvriendelijk.nZeker een aanrader !
Zeer mooi en leuk restaurant. Met voortreffelijk eten.nDe sfeer is gezellig en leuk. Het personeel is zeer vriendelijk en de biedingen is vlot.nnMaar vooral ook de smaak en kwaliteit van het eten is voortreffelijk. Je waant je even in Italië met de heerlijke smaken en ambachtelijke bereidingswijze.nnDit restaurant is een absolute aanrader als je van de echte Italiaanse keuken en gerechten houdt.
Alle gerechten waren super lekker en mooi gepresenteerd. Ik heb zelf een heel lekkere mediterraanse tonijnsteak gegeten. Maar....nBij de vraag om een beetje pasta aioli erbij te krijgen was negatief, wel droge pasta, geen aioli....nDe chardonnay zou op hout gelagerd zijn geweest helemaal niets van geproefd, deze was echter zo jong en zuur dat deze de kwaliteit van het eten schaadde - jammer - hier ver weg van blijven.nDus al bij al kom ik hier graag nog terug met vooral een andere keuze van drank.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid