facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ristorante Pizzeria Da Beni

Ristorante Pizzeria Da Beni

Info

Een Italiaans hoekje in Strombeek-Bever
Un petit coin d'Italie à Strombeek-Bever
Un piccolo angolo d'Italia a Strombeek-Bever

Geschiedenis

Terrazzo aperto - Maggio / Settembre .



"De Italiaanse keuken in het centrum van Strombeek Bever: Restaurant Da Beni.In het hartje van Strombeek-Bever, op een boogscheut van het Expo-Atomium, ontvangen Beni en zijn zoon Guiseppe de vriendelijke eigenaars van dit authentiek Italiaans restaurant u met open armen.De menu, de familiale sfeer, de communicatie van de baas met zijn klanten, hier voel je de echte Italiaanse sfeer.Ontdek en geniet van de kwaliteitsvolle Italiaanse keuken.Elk product wordt systematisch geselecteerd volgens strenge criteria, waarbij smaak en kwaliteit voorop staan."
Adres: St. Amandasplein 27, 1853 Strombeek-Bever
Telefoonnummer: 022672759
Stad: Strombeek-Bever
Route: St. Amandasplein 27
Postcode: 1853



op zoek naar gerelateerd: Restaurant Strombeek, Pizza Strombeek, Italiaans restaurant Strombeek, Italiaans restaurant Wemmel, Pizza Grimbergen wolvertemsesteenweg, Napoli Pizza, Lunch Grimbergen, Afhaal Grimbergen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ristorante Da Beni Ristorante Da Beni 12 meter Vriendelijk ontvangen en lekkere Italiaanse keuken
Ie Neffe Cantina Ie Neffe Cantina 596 meter Heel lekker, zoals gewoonlijk!
La Puglia La Puglia 1 km Pizza's en pastagerechten oké. Ons dessert was een tegenvaller: meer bepaald de profi...
Recensies
Vriendelijk ontvangen en lekkere Italiaanse keuken
Ga er al sinds 1983 toen de vader nog eigenaar was. Nu is het de zoon die de goede waarden van papa heeft overgenomen. Aanrader!!!!!!
Hartelijk ontvangen door gastheer, zijn ook zeer begaan met kleine kindjes!! Traditionele gerechten, pizza’s zijn super lekker! Een echte aanrader!!
We zijn al in heel wat Italiaanse restaurants geweest maar hier was het eten van gemiddelde kwaliteit. Veel ruimte voor verbetering. De bediening is door 1 persoon vriendelijk en de andere persoon onaangenaam. Je voelt je er hierdoor niet op je gemak. We vinden het ook bizar dat uitbaters en personeel in deze regio geen beetje Nederlands kunnen praten. Zoek je een Italiaans restaurant, dan is dit voor ons geen hoogvlieger, integendeel. En er zijn genoeg restaurants in deze streek die beters aanbieden voor dezelfde prijs of minder...
Primo kwaliteit en dus lekker gegeten. De suggesties op de kaart zijn aan te bevelen.
Was zoals steeds lekker.Eten: 4/5
Elke zondag. Leuke apéroService: 5/5
Groentjes uit blik of diepvries, een tomaat mozzarella als enige vorm van antipasti als voorgerecht voor vegetariër , enkel ijs als reserve mogelijkheid van reserve desert basis = vieze tiramisu echt zijn prijs biet waard.
Lekker eten prijs kwaliteit zeker OK heel vriendelijke bediening corona regels worden er zeker gerespecteerd
Zeer vriendelijke bediening, snel bediend en het eten was ook weer zeer goed. Enig minpunt was parking maar kwam door de werken in de buurt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid